FoodRater ApS

Greve, Danmark

Investering Lån

Investor med kontakter i restaurationsbranchen søges

Investor med kontakter i restaurationsbranchen søges
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 50.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2018

Først og fremmest søger vi kloge penge. Det betyder, at du som potentiel investor skal have gode kontakter i restaurationsbranchen og vi dermed har "nem" adgang til nye kunder.

Derudover søger vi en investering til at skalere virksomheden. Pengene skal bruges på daglig drift (minimale månedlige udgifter) samt investering i nye standere til nye kunder.

Investeringsbeløb og ejerandel er til diskussion såfremt du som potentiel investor kan dokumentere veletablerede kontakter i branchen.

Det er en god investering fordi

En investering i FoodRater er en god investering, idet forretningsmodellen og konceptet har lave omkostninger, men har stort indtægtspotentiale, da konceptet i høj grad er skalerbart.

Her er virksomheden i dag

Vi har udviklet en dynamisk survey-løsning, som kan bidrage til at vækste og forbedre restauranter som forretning.

I praksis er løsningen en stander som er placeret ved udgangen i en restaurant, hvor gæster kan gennemgå en kundeundersøgelse. Det tager ca. 20-30 sekunder for en gæst at fortælle om deres oplevelse. Løsningen er dynamisk - Vi har dog som udgangspunkt udviklet en standardløsning som er testet af i flere restauranter og har haft en positiv effekt for restauranterne som forretning. I det den er dynamisk kan restauranten selv vælge, hvad undersøgelsen skal indeholde og hvor lang den skal være. Særlige ønsker kan ligeledes implementeres i løsningen til gavn for restauranterne.

Med produktet kan indhentes en stor mængde data, der kan forbedre restauranternes kvalitet og kundetilfredshed. Vores virksomhed laver dertilhørende analyser.

Derudover kan produktet også bruges til markedsføring, da surveyen tilbyder gæster at tilmelde sig nyhedsbrev og/eller tilbud fra den enkelte restaurant. Det betyder, at restauranten ligeledes kan arbejde med kundeloyalitet gennem vores produkt.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

FoodRater ApS

Greve, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind