Hørsholm, Danmark

Investering Lån

BRNDMORE Group søger investor / lån

BRNDMORE Group søger investor / lån
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 350.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Kapital samt til budget for vækst og kunne udvide til andre spiltitler og hyre flere udviklere til andre spiltyper og motorer / engines.

Det er en god investering fordi

Vi er unikke på markedet og har fundet en niche der rent faktisk virker og bevist gør en forskel for mange virksomheder.

Her er virksomheden i dag

Vi udvikler virtuelle baner / scener i CS:GO samt andre spil i Source 1 / Source 2 engine. Vi har for nyligt udvidet vores kompetencer til iOS og Android, hvor vi udvikler spil ved hjælp af Unity engine.

Vi samarbejder med Danmarks absolut stærkeste hold, Astralis, og har tæt samarbejde med andre bureauer som selv står med Stimorol og mange andre brands, som vi også har udarbejdet løsninger til.

Teamet bag er et stærkt erfarent hold af mennesker inden for branchen med tidl. stillinger i topvirksomheder inden for marketing & salg. Vi omsætter allerede på anden måned omkring 30.000 DKK og har siden start (BRNDMORE) i 2020 haft omsætning for over 150.000. Vi har tidl. været stiftet som I/S men pga uenigheder med ejere iblandt, valgte vi at gå hver til sit, og firmaet står nu som enkeltmandsvirksomhed, der gerne vil konvertere til ApS og få den gode start, som BRNDMORE altid har fortjent.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Hørsholm, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind