NAD Seafood

Rituvík, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Frysetørring af fiskeprodukter

Frysetørring af fiskeprodukter
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 250.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2018

Til opsætning af produktionslinje. Frysetørrer og pakkelinje.
Andelen bliver op til 49% af aktierne.
Investeringen er nødvendig hvis projektet skal søsættes.

Det er en god investering fordi

Det er en god investering, da vi kommer, at udnytte fisk og fiskeprodukter, der ikke har et højt værdi i dag. Da produktions linjen er komplet bliver hele råvaren udnyttet.
Vi har erfaring med salg, produktion og kvalitetstyring.
Vi har oprettet et iværksætter firma, med 20.000 kr. i aktie kapital og investeret omkring 500.000 kr. i produktudvikling.

Her er virksomheden i dag

Vi har udviklet nye produkter, med et højt indhold af proteiner. Produkterne er vel egnede til folk med behov for extra protein indtag. Nogle produkter er gode alternativer til snack/chips.
Vi har mange års erfaring i den Færøske fiske-og laskeindustri.
Omsætningen har ikke været høj, da vi har lavet projektet og produktudvikling. Frysetørreren, som vi har til produkt udvikling har ikke så stor produktions kapacitet.
Da produktions-linjen er sat op og kører, er forventet omsætning 3,5-3,7 millioner om året. I projektet så bliver overskud de første par år brugt til udvidelse til vi har en produktions kapacitet, der generer en omsætning på omkring 10 millioner.
Vi har undersøgt dette produktions princip i 15-20 år. Men har lavet dette projekt i omkring tre år. Har haft prøve produktion i halv andet år nu. Det første år bliver det meste af produktionen solgt på Færøerne, men Færinger bo sidende i Danmark bliver også et stort segment. Vi har fået tildelt støtte til produktudvikling, markeds undersøgelser og markedsføring på omkring 300.000 kr.

Er i følgende branche(r):

Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

NAD Seafood

Rituvík, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede