Defendo Gruppen ApS

Korsør, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Defendo er klar til at tage skridtet fra 5 til 50 mil.

Defendo er klar til at tage skridtet fra 5 til 50 mil.
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2017

Vi er drevne iværksættere, og har før udviklet en virksomhed i samme branche og solgt den til en større spiller på markedet (2013).

Tidspunktet er rigtigt til at sælge anparter fra, og vi vil ikke spise dig af med en for lille andel. Det vigtigste er at kombinationen kapital/kompetence kan bringe os den ønskede vækst, og at person(erne) kan bidrage til at kontrollere væksten sanmmen med os.

Det er en god investering fordi

Vi flyder over med muligheder både online og offline, som ikke udnyttes i den grad som de har potentiale til - så længe den investerede kapital begrænser sig til vores indtjening. Vi ønsker eksponentiel vækst, og vores nuværende driftoverskuds-finansiering kan kun give liniær vækst de næste 2-3 år.

Hvad skal vi bruge en investor til?
Likviditet, forretningssans, vækst. Ønsker du at indtræde i dagligdagen på et særligt område som er din spidskompetence, er det naturligvis en fordel for alle.

Her er virksomheden i dag

Defendo er alt i sikkerhed til arbejdspladsen i én samlet løsning.

Vi leverer alt håndværksmesterens eller industrivirksomhedens daglige forbrug af sikkerhedsudstyr, førstehjælp og arbejdstøj - og yder den nødvendige rådgivning til korrekt brug af produkterne.

Pt. 2540 B2B kunder, omsætning 2020 4,4 mil. ex moms. - 2021 forventet 5-6 mil. Lille egenkapital og overskud.

Omsætning funderet i 50/50 onlinekøb og ind/ud-telefoneret. Gode faste kunder, konstant flow af nye kunder ind.

Salgsfokus er onlinesalg, og opfølgning til store kunder med fysiske kundebesøg og telemarketing til små kunder.

Opstartet i 2017. Pt. 2 mand på broen, 1 freelance sælger (provision) og en deltids lagermedarbejder/piccolo. Vi har fysisk kontor/showroom og videoshoot sted. Lager outsourcet til PCN (lagerhotel). Dropshipping på 60-70% af omsætning.

Spidskompetancer er salg (online, kundebesøg og på telefon) og fagkompetencer (viden om sikkerhedsudstyr og krav til arbejdspladser). Vi besidder alle de tekniske færdigheder, der skal til for at drive forretningen (økonomistyring, webshopstyring, CRMstyring, leverandørhåndtering, logistisk forståelse etc.)

Målet?
100-200 mil. omsætning, hæderligt overskud, salg til større spiller på markedet. Sideløbende med dette, at skabe et anerkendt private label, der kan sælge 50-70% af varerne til væsentligt forbedret DG.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Defendo Gruppen ApS

Korsør, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind