Float Studio

Silkeborg, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Nyt koncept med gode vækst og udviklingsmuligheder

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2018

Vi har overgået alle vores budgetter, udbetalt løn fra 1. måned og vi har flere gæster end først beregnet og det er på meget kort tid, men vi ser et kæmpe marked potentiale både nu men også i fremtiden hvor floating vil være mere udbredt og almindelig kendt, så derfor ønsker vi at udvide med et nyt center i København. København har langt større kundegrundlag end Aarhus og også flere købestærke borgere, samt en anden mentalitet til nye tiltag som Float Studio. Pengene skal hovedsageligt gå til renovering af lokaler.
Banken er med på ideen, men savner mere kapital.
Vi er åbne for flere muligheder: Lån, Investering, Ejerandel og partnerskab.
Float Studio er selvfølgelig en forretning, men det er også vigtigt at det vi går og laver har en værdi for folk og at vi tilbyder noget der højner deres livskvalitet.

Det er en god investering fordi

Vi er en niche forretning, men med kæmpe muligheder da floating er noget for alle. Float oplevelsen, er så unik og tilbyder noget for alle og derfor er alle personer en potentiel kunde. Vi rammer med foating direkte ned i et marked der er urørt, men som også vil vokse over tid, som det bliver udbredt og folk for øjnene op for denne mulighed der tilbyder så mange forskellige fordele i EN behandling. Det rammer også lige ind i tidsånden i samfundet, hvor vi har større fokus på mindfulness og livskvalitet. Der er høj avance på salget af ydelser og mange tilknytnings samt udviklingsmuligheder indefor denne branche.

Her er virksomheden i dag

Float Studio er danmarks første floatcenter, som slog dørene op 3. August 2019 i Aarhus. Firmaet er ejet af Jonas & Nikolai, som er 2 rigtige ildsjæle, med en positiv og professionel iværksætterånd. Vi tilbyder Floating som er en sansereduceret oplevelse i et unikt miljø og med mange beviste fordele bag sig. Vi har skabt et optimalt miljø omkring hele float oplevelsen og har på kort tid opnået at overgå vores budgetter, men også at være fuldt booket. Vi har kunder fra alle samfundslag og floating giver kunderne det de individuelt har brug for.
Vores kunder kommer primært pga Stress, Fysiske lidelser, kroniske Smerter, personlig udvikling og meditation.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Float Studio

Silkeborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede