Farfar’s Køkken
6300 Gråsten
Yderligere Udvidelse bl.a.
Udvidelse af ruter indenfor ældreordning( vi har overtaget et helt kundekartotek) fra en kollega der ikke længere kunne løfte opgaven.
Sparring til at få en mere struktureret drift/administration/markedsførings iddeer mv
Evt andel er ikke det afgørende, det vigtige for mig og mit personale er at de kan beholde deres jobs, at de ældre fortsat kan få det hjemmelavede gode gammeldags mad hver dag, og denservice vi tilbyder disse samt vore institutioner.
At vi rent logistisk får mulighed for udvidelse.
Yderligere info fåes ved seriøs henvendelse
Vores koncept har haft rekord vækst også under Corona nedlukning.
Der er behov for vores koncept i større områder/ byer omkring os.
Jeg søger en investor/lån til at kunne realisere vores vækst i virksomheden.
Har overtaget virksomheden i nov 2020, efter tidligere ejer som pga flere årsager ikke kunne fortsætte.
Virksomheden blev hovedsageligt bygget på ældreordning( mad) som hver dag blir frisk produceret af lokale råvarer, og kørt ud med chauffører til ældre i forskellige distrikter.stort set 365 dage om året.
Maden er duftende og skøn, samt varmholdig klar til at indtage når chaufføren kommer.
Vi har ligeledes kommunale døgn institutioner samt bofællesskaber vi hver dag levere til.
Vi har alt i selskaber ud af huset også i mellemdage mlm jul og nytår mv.
Så har vi lige fået en afdeling i et kulturhus i samme by, hvor vi har en mindre cafe hvor der ligger borgerservice, bibliotek i et hus hvor der derudover er mange andre arrangementer i alle hverdage.
Det er blevet færdigbygget i juni md i år 2021, og man har flere festlokaler samt mødelokaler som ca 24 foreninger er flittige brugere af ,og som borgere også kan booke til deres arrangementer. For at gøre det attraktivt for den nye drivkraft bag caféen besluttede man kommunalt at alt drikkevarer samt mad bestillinger til alle arrangementer skal købes hos os.
Vi har stort set allerede udbooket langt hen i 2022, alle foreninger har en del ser på faste dage hvert år hele året igennem. Vi har en særdeles stor opbakning lokalt og kommunalt.
Jeg overtog virksomheden da jeg kunne se vækst potentiale, og har ansat solidt personale, de fleste på deltid, dog 2 kokke på fuldtid hvoraf den ene er familie .
Jeg har indtil nu bygget forretningen op uden lån/ kassekredit mv, men den hurtige vækst vi har nu gør det svært st kunne følge med strømmen derfor....
Er i følgende branche(r):
Farfar’s Køkken
6300 Gråsten
Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere
Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere
Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere
At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere
Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere
Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere
Har du allerede en konto Log ind