Poème Cycling

København, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Fashion cykelbrand søger rådgivning/investorer

Fashion cykelbrand søger rådgivning/investorer
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 250.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

I første omgang ønsker jeg en investering/råd til å få firmaet op å køre og til produktion af første kollektion. Dette inkluderer omkostninger til å producere prototyper, web-shop, markedsføring og evt andre omkostninger (kontor, lager etc)

Jeg ønsker en investor der forhåbentligvis er cykelentusiast, der genuint er interesseret i mit projekt. Du behøves ikke nødvendigvis å vide en hel masser om tekstil industrien, så længe din interesse er der, og vi kan udfylde hinanden.

Det er en god investering fordi

En industri der fuldstændig har boomet de sidste to år og et marked der ikke kan få nok lige pt. Er minimalistisk brand der er inspireret af modeverden, har gode udsigter for fremtiden. Ligesom i hverdagen, ønsker man også å se godt ud på cyklen.

Jeg har kompetencer indenfor design, foto, video, og er generelt ganske godt kreativt anlagt. Alt fra ide, koncept, design og sourcing er allerede lavet, nu mangler der bare kapital og kendskab til hvordan man starter en bedrift, så er vi der!

Er du cykelentusiast og ønsker å være en del af et meget spænende start-up projekt, er du velkommen til å skrive til mig og dele hvad end du har på hjertet.

Her er virksomheden i dag

Mit navn er Andreas og jeg har længe haft en drøm om å skabe mit eget lille cykelbrand. Noget der startede som et lille hobyprojekt er nu, 2 år senere, blivet til virkelighed og er klar til å ramme markedet i 2022.

Jeg har I de sidste år brugt mesteparten af tiden på å udvikle produktet, source materialer, udvikle fit og finde en fabrik, i både Italien og Kina. Jeg arbejder med de bedste tekstil producenter i Italien, Frankrige og Polen, hvor produktet så efterfølgende er designet efter eget ønske, sammen med fabrikken. Ud over det arbejder jeg med en fabrik i Kina der producerer mine tekniske jakker.

Vi er nu der at vi venter vores første prototyper (mid november) hvor vi så går i gang med å teste produktet og efterfølgenede kan starte produktion.

Der er lagt et kæmpe arbejde i å finde de rigtige tekstiler, der har den helt rigtige tekstur og kvalitet, hvilket har været den mest tidskrævende proces. Et hvert produkt er nøje gennemtænk og hver eneste detalje er tænker igennem for å få det best mulige produkt

Vi ønsker å vokse organisk, men regner med å kunne konkurer med de største brands i nær fremtid.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Poème Cycling

København, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind