sj-consumer

Frederikshavn, Danmark

Afkast 2-15% om måneden

Vi søger til

Vi søger en der vil være investor, eller en der os vil deltage med marketing, en som kunne have et stort netværk i udlandet, med andre ord en som kan skabe muligheder for flere investorer.

Det er en god investering fordi

Vores projekt er ligeglad med om markedet går ned, aktier kommer til og falde fra nu af, DVS det bliver svært og få penge til og yngle, det er vores system helt ligeglad med, her vil vi tjene det samme, så vores afkast vil være stabilt, det er fra 500.000kr og opefter.
Vores system elsker når markedet flytter sig, det er der vi tjener penge, her er mulighed for bare og få et godt afkast, du vil kunne sidde og følge det på din ejen computer.

Her er virksomheden i dag

Vi har lavet algorihtmer og programer, det har vi gjort i 10 år, vi har systemer der kører nu i real trading, vi mangler penge til at booste vores concept, vores system kan fremvises nu, og vi laver god profit og safe, vi har brugt masser af tid til risiko styring, opsætning af recovery systemer, og vores algorithmer bliver forsat udviklet, og vi forventer bedre profit i fremtiden, det her er ren computer nørderi, vi er lige nu godt tilfreds med vores resultater, med andre ord klar til næste step.
Den her type virksomhed hører ikke til her i danmark, vi skal til udlandet med det her, og det er vi klar til nu.

Klar til vækst
Jeg søger:
Investering
Lån
Status:
Klar til vækst
Jeg skal bruge:
500.000 kr.
Ansatte:
2
Stiftet:
2013
Jeg er i følgende branche(r):
E commerce www teknologi

Se også disse relaterede kapital annoncer