Den Socialfaglige Organisation ApS

Stenstrup, Danmark

Investering Lån

DSFO søger lån til køb af ejendom

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 85
Stiftet: 2019

På grund af stor efterspørgsel fra landets kommuner, har vi behov for at udvide vores tilbud. Derfor har vi konkret fundet en ejendom som vi ønsker at købe. Ejendommen koster ca. 2,6 mill. kr. Vi har selv mulighed for at investere 1 mill. kr. Så vi mangler finansiering udefra på i alt 1,6 mill kr.

(Udover denne konkrete case, har vi flere andre mulige investerings cases. Helt konkret har vi på nuværende tidspunkt - udover ovenstående ejendom - 3 andre større ejendomme som vi lige nu lejer, men som vi har mulighed for at købe hvis vi kan få dem finansieret.)

Det er en god investering fordi

Vi betragter vores projekt som en sikker investering. Både fordi at vi er et veldrevet selskab med en solid økonomi. Derudover fordi at der er sikkerhed for lånet i ejendommen. Der kan laves pantebrev med førsteprioritet.

Vi er åbne overfor finansierings forslag, men vores udgangspunkt er at vi kan tilbyde at betale en rente på 4%. Løbetiden kan forhandles.

Vi kan fremsende budgetter, regnskaber, salgsopstilling og videre beskrivelse af vores koncern til interesserede. Ligesom vi selvfølgelig stiller op til evt. møder med vores bogholder samt evt. revisor.

Her er virksomheden i dag

Kære alle sammen

Vi er en veletableret koncernlignende virksomhed, der arbejder med udvikling af botilbud til udsatte indenfor socialområdet i hele landet.

Vi har 85 ansatte og vi har etableret afdelinger på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Dog har vi en begrænset likviditet da vi i vores korte levetid har oplevet stor efterspørgsel og derfor har vækstet. Derfor er vi nødt til at finde andre finansieringsmuligheder end realkredit institutter.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

Den Socialfaglige Organisation ApS

Stenstrup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind