Avilius ApS

København V, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Avilius (psykolog/konsulenthus) søger investor

Avilius (psykolog/konsulenthus) søger investor
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 19
Stiftet: 2018

I Avilius har vi bygget alting op selv og med egne midler, bortset fra en mindre investering til 5% af virksomheden i 2020.

Det har også betydet, at vi har haft meget få midler til at få det hele til at lykkes. Nu leder vi efter en større investering, der for alvor kan sætte skub i forretningen. Vi søger en investering på mellem 500.000-1.000.000 kr. til en andel af virksomheden på mellem 15-25% (begge dele af investeringen kan forhandles).

Vi skal blandt andet bruge pengene til at 1) skalere forretningen, 2) lave knivskarpe marketingkampagner, 3) udvikle ydelsen, funktionaliteten og den visuelle identitet i vores B2B-univers, 4) opkvalificere medarbejdere, 5) indrette nye lokaler, og 6) udbetale en meget beskeden løn til ejere, der indtil nu har arbejdet ulønnet.

Det er en god investering fordi

Avilius er et godt projekt at investere i, fordi vi er i gang med at disrupte psykologbranchen, der har sovet i timen, når det kommer til pris, tilgængelighed, gennemsigtighed og rigtigt match mellem klient og terapeut.

Vi fokuserer på den forebyggende del af psykologien, hvorimod stort set hele branchen fokuserer på den behandlende del af psykologien. Vi har derfor en glimrende mulighed for at dominere markedet.

Vi har en kompetent partnerkreds, der har meget forskellige kompetencer, hvilket gør det muligt både at konkurrere på faglighed og kvalitet, men også design, brugeroplevelse og marketing.

Vi er nogle unge gutter, der har bygget vores første virksomhed ud af ingenting og på blot 2 år har vi næsten en millionomsætning. Det skyldes vores passion, drive, nysgerrighed, disciplin og strategiske sans.

Vi har bevist, at vi har en model, der virker. Nu handler det om at sætte turbo på væksten.

Her er virksomheden i dag

Avilius består af kandidatstuderende på psykologi, psykologer og autoriserede psykologer. Vores primære ydelse er individuel psykoterapi. Derudover sælger vi tematiserede gruppeforløb, workshops til uddannelsesinstitutioner, samt mentale sundhedsordninger til virksomheder, der gerne vil arbejde proaktivt med mental sundhed.

Avilius har helt grundlæggende som sin mission at give individer og virksomheder adgang til kvalificeret psykologisk sparring, som er 1) til at betale, 2) tilgængelig ved behov og 3) et rigtigt match mellem klient og sparringspartner.

Vi arbejder for at forebygge psykisk mistrivsel, sådan at færre ender som stressede, angste og deprimerede.

Nogle hurtige om forretningen:

- Vi har haft mere 2.000 sessioner.
- Cirka halvdelen af alle nye klienter har fået os personligt anbefalet
- Ca. 93% af vores klienter scorer os 5/5 på 10 forskellige kvalitetsparametre
- I vores mentale sundhedsordning har vi kunder som: SOUNDBOKS, Heap, Zoios, Plastix og ASENTO (vi har desuden planlagte møder med fx Contractbook, JOE & THE JUICE og Humac)
- I vores første hele kalenderår (2020) omsatte vi for 175.000 kr. I 2021 har vi indtil videre omsat for 736.000 kr. og forventer at omsætte for 950.000 kr. (en vækst på 543% i forhold til 2020). Vi stiftede virksomheden i 2018, men var først operative august 2019.

Partnerkredsen består af Jonas Schøsler (CEO, cand.stud.psych), Oliver Herlitscheck (Creative Director og uddannet grafisk designer) og Bjarke Vejby (investor og advokat). Vi leder desuden efter en Chief Sales Officer til vores B2B forretningsben.

I fremtiden kommer vi til at fokusere benhårdt på vores mentale sundhedsordning, som vi sælger til virksomheder i vækst. Det er en god forretning og ydelsen er meget konkurrencedygtig.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

Avilius ApS

København V, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind