Dianalund, Danmark

Investering Lån

Rådgivnings og konsulentvirksomhed søger investor

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 70.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2017

Omregistrering af IVS til ApS. (Har fået udsættelse med det p.g.a. tidligere revisors sygdom og død). Plus til de omkostninger der er forbundet med det ud over de 40.000 som skal være tilstede ved omregistreringen ( Ialt et sted mellem 60 og 70.000)

Det er en god investering fordi

Fordi der er et stort udviklingspotentiale i det. Og det hænger sammen med regeringens familiepolitik (Mette Frederiksens udmeldinger på børneområdet.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden har kørt på helt lavt blus som IVS indtil september 2020. Siden har der været en stor efterspørgsel på de rådgivningsydelser jeg yder for landets kommuner (socialrådgivning, vikarbistand, støtteopgaver, forebyggende foranstaltninger til børn, unge og familier) og mange underliggende emner. Da jeg også har haft almindeligt lønarbejde, har jeg ikke kunnet tage opgaverne ind. Der er stadig mange forespørgsler på hjælp til disse opgaver. Jeg har mulighed for at øge omsætningen fra 12-14.000 mdl til 80-100.000 mdl. Og også til det dobbelte, men så vil jeg skulle bruge hjælp til det, da det vil betyde minimum 45 ugentlige arbejdstimer for mig selv at nå op på 80-100.000 kr i omsætning hver måned. Men jeg hr gjort det før, for mange år tilbage og ved det kan lade sig gøre. Da der indtil nu kun har været indtægter til almindeligt dagligt forbrug, mangler jeg nu midlerne til at få omregistreret IVS til ApS. Jeg har fået udsættelse af skifteretten med tidsfristen, fordi jeg havde en revisor Mogens Friis som døde i august måned, og som på grund af sygdom ikke havde fået lavet mine regnskaber og årsrapport rettidigt. Det er nu overtaget af en revisor i Slagelse. Det hele er klar til omregistreringen, men jeg mangler midlerne (40.000 plus afregning til revisor og de seneste afregninger til SKAT). Så vil det kunne køre igen, og så vil der kunne ske en markant vækst i det. Jeg har mange års erfaring og uddannelse inden for dette fagområde, og jeg har et potentielt stort kundeunderlag og dermed udsigt til mange opgaver. Jeg er også et idérigt menneske, der er i stand til at udvikle nye projekter. Jeg har selv hjulpet flere med opstart af samme typer virksomheder. Men jeg har virkelig brug for en der lige vil hjælpe mig over denne barriere.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Dianalund, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind