København K, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Formidlersalg fast ejendom

Formidlersalg fast ejendom
Stadie: Idefasen
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Kr. 600.000 -1.000.000
Andel 10-20%
Investeringen skal bruges til færdig implementering af software og hjemmeside. Herudover skal der skabes en explainer video og call to action i salgsmateriale/landingssider.
Efter launch vil der være et finansieringsbehov på ca kr. 300.000 til løn da omsætning og afregning først sker efter salg af formidlingsejendommen.

Det er en god investering fordi

Case: EBIT (antal enheder)
500 1.000 3.000
5.000.000 10.000.000 30.000.000

Vi har brugt 3 år på udvikling som nu er så langt vi er klar til salget kan opstartes 3 måneder efter indskud af ejerkapital.

Haves: Erfaring med ejendomsformidling, digital transformation i ejendomsbranchen, ejendomsadministration og ejendomsudvikling. Godt netværk indenfor målgruppen. Alle certificeringer og forsikringer er på plads og klar til udrulning.

Ønsker: Investor med godt netværk på bestyrelsesniveau i finanssektoren og/eller ejerkredsen omkring ejendomsudviklere/ejendomsinvestorer.

Her er virksomheden i dag

Formidlersalg af fast ejendom for ejendomsudviklere, pengeinstitutter og foreninger i Danmark.

Vi har udviklet et system og en ydelse som er målrettet sælgere af fast ejendom i Danmark via internettet og egne hjemmesider. Systemet er CMS baseret og kan tilbyde f.eks. et pengeinstitut at anvende vores system til salg af egne kunders ejendomme i eget regi til en fast lav ydelse. Systemet fungerer i skyen og kræver ikke andet end pc og internetforbindelse for at virke.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind