Aalborg, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Boligportal søger investor

Boligportal søger investor
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 200.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Jeg søger en investering på 200.000kr. for 20% af HousingSpain.Investeringen skal bruges på digital markedsføring af vores danske og svenske boligportal. Derudover skal en mindre del af investeringen bruges på udvikling af nye funktioner til vores boligværktøj.

Det er en god investering fordi

I Danmark kender vi Boliga.dk, hvor alle kan gå ind for at finde data og dokumentation på tidligere, solgte boliger. Det er her muligt for både boligkøber, -sælger og ejendomsmægler at vurdere boligprisen ud fra solgte boliger. I Spanien har man ikke denne mulighed og kan derfor ikke vurdere boligens værdi ud fra solgte boliger.Vi er first-mover på vores boligværktøj, hvor vi har gjort det muligt for ejendomsmægleren i Spanien at beregne boligens værdi ud fra solgte boliger og herved optimere mæglerens salgsstrategi. Det betyder, at vi har det eneste boligværktøj på markedet, som giver ejendomsmægleren en markedsanalyserapport med dokumentation samt beregninger på solgte boliger.

Her er virksomheden i dag

Boligværktøjet samt boligportalen på dansk, svensk og engelsk blev lanceret i 2021.HousingSpain sælger B2B abonnementer, hvor vi markedsfører mæglerens boliger på boligportalen, og samtidig får mægleren adgang til boligværktøj. De første abonnementsbetalinger er sat i gang, og forventer en omsætning på 3000kr. i 2021, og i 2022 forventes en omsætning på 265.000kr. Investoren får sine penge tilbage i 2024, hvor der forventes et resultat på 600.000kr. før skat.Se den danske boligportal her: https://boligerspanien.dk/

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Aalborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind