Sleeping Hero

København S, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Hvorfor produceres bamser stadig primært i plastik?

Hvorfor produceres bamser stadig primært i plastik?
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 900.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Investeringen skal primært bruges til at få produceret bamserne, markedsføring og salg heraf. Vi ønsker at finde 2-3 investorer i alt.

Det er en god investering fordi

Markedet for bamser og dukker er knap 650.000.000 DKK om året i DK alene. Men lige nu er der (skørt nok) et hul i det marked. De fleste bamser produceres nemlig i 100% ny plastik-polyester på trods af, at målgruppen efterspørger bæredygtige alternativer. Det vil vi lave om på ved at producere bamser af økologisk bomuld med de rigtige certificeringer og uden brug af ny polyester. Vores koncept er, at Sleeping Hero redder verden for plastik(bamser), og gør vores børn trygge, så de vokser op og selv bliver sunde, små superhelte.

Her er virksomheden i dag

Vi søger investering til at igangsætte vores produktion af bæredygtige bamser til et kæmpe hul i markedet. Vi har brugt de sidste seks måneder på at granske markedet for bamser og blive helt skarpe i vores strategi og forretningsmodel. Og vi er nu klar til at sætte gang i vores produktion. Designet, kundelisterne, forretningsplanen og vi selv, er mere end KLAR. Vi har endda fundet en certificeret fabrik, der kan levere økologisk bomuld (der netop nu er en mangelvare). Der skal altså rykkes hurtigt, hvis vi skal udnytte muligheden i markedet og hos fabrikken.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Sleeping Hero

København S, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind