Hobbygruppen ApS

Faxe, Danmark

Investering Lån

Webshop med salg af diamond paint og tilbehør

Webshop med salg af diamond paint og tilbehør
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2019

Vi søger investering på op til 1.500.000 kr. fordelt på en eller flere investorer og ser gerne en investor, som kan hjælpe med at udvikle forretningen. Pengene skal bruges til indkøb af nye varer og udvikling af forretningen med nye tiltag, som kan være med til at fastholde vores position, som den førende webshop indenfor diamond paint i Danmark.

Det er en god investering fordi

Vi oplever en stor vækst indenfor salg af diamond paint produkter og da der hele tiden kommer nye produkter til, vil der være grobund for at udvikle forretningen og øge omsætningen betydeligt over de næste par år. Specielt indenfor personliggørelse af produkterne er der store muligheder. Desuden vil der være gode muligheder for at udvide til Sverige og Norge.

Her er virksomheden i dag

Webshoppen blev startet i 2019 og ejes pt. af to personer med 50% hver. Webshoppen er i dag Danmarks største indenfor salg af diamond paint produkter og tilbehør og omsætter for mellem 450.000 og 600.000 kr. om måneden. Specielt under coronaen har vi oplevet en stor vækst i omsætningen.

Vi tilbyder både almindelige diamond paint-billeder og personlige diamond paint-billeder med kundernes egne fotos. Herudover har vi et stort udvalg af tilbehør til diamond paint, der udgør en vigtig del af vores omsætning. Webshoppen er optimeret med en løsning, så kunderne selv kan redigere deres foto og se hvordan det ser ud som diamond paint, inden de bestiller det, hvilket har været en stor succes og gjort at personlige billeder i dag udgør en stor del af omsætningen.

Vi har pt. et lager på omkring 1.400.000 kroner.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Hobbygruppen ApS

Faxe, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind