Fitnessfreaken.dk

Gadstrup, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Fitnessfreaken med salg af fitnesstøj til kvinder søger investor

Fitnessfreaken med salg af fitnesstøj til kvinder søger investor
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 100.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2021

50.000 - 100.000 kr. til investering i kollektion af eget fitnesstøj/brand samt evt. optimering af webshop og få taget professionelle fotos af kollektionerne, for at opnå større udvalg, at være professionel og tiltrække de rigtige kunder!

Det er en god investering fordi

Jeg ønsker at gøre Fitnessfreaken unik ved at udvikle og sælge tøj til alle de kvinder vi er og gerne i + 30 alderen. Tøjet skal så vidt muligt være bæredygtigt og produceres i en meget høj kvalitet på godkendte fabrikker, der overholder de forskellige regler og behandler deres medarbejdere med respekt. Billederne skal være professionelle, men skal ikke retoucheres eller på anden måde give et forkert eller fordrejet og perfekt billede af virkeligheden. Der må gerne være en delle, en rynke, en topmave, appelsinhud og andre naturlige ting der sker med vores udseende i løbet af et liv - Fitnessfreaken ønsker at være loyal mod kunderne og virkeligheden! Dette håber jeg alle virkelighedens kvinder vil sætte pris på og derved være med til at gøre Fitnessfreaken til en succes! Jeg har selv været ung og "perfekt", men det er uundgåeligt at der sker forandringer efter graviditet, alder, sygdom osv. uanset, hvor meget du træner eller hvor sundt du spiser og det synes jeg ikke skal være et tabu eller ømt punkt. Der skal være plads til os alle 😊

Her er virksomheden i dag

Ejer: Mia Jelvard – har også fuldtidsjob ved siden af (i en helt anden branche) – drømmer om at leve af at være selvstændig
Jeg har altid drømt om at have mit eget indenfor fitness/sundhed/skønhed og evt. lave min egen kollektion af fitnesstøj og tilbehør.
Jeg er uddannet sportsernæringskonsulent og fitnessinstruktør, har tidligere haft egen skønhedsklinik og være souschef i en stor fitnesskæde. Jeg har altid trænet meget og blev ofte kaldt en fitnessfreak.
Min webshop åbnede for ca. 1 år siden med Brands som Better Bodies, Famme og GymOne og lidt Nike (har på eget lager).
Maskiner fra Titan Life, Reebok og Adidas solgte jeg også indtil for nylig, de blev leveret fra et firma i Ballerup til kunden.
Jeg er nu ved at ændre koncept og vil på sigt kun have Fitnessfreakens eget brand – jeg har indtil videre 4 slags tights og to slags bh´er men arbejder hårdt på at få råd til meget mere – evt. også tilbehør som elastikker osv. med eget brand.
Jeg startede med at bruge en masse penge på produkter og et dyrt webbureau som har fået over 50.000 kr. uden at jeg solgte en eneste vare, jeg har derfor opbrugt alle mine penge og bruger nu min løn for at finansiere annoncer, nye kollektioner osv.
Jeg var meget tæt på at opgive min drøm, men blev så i juli kontaktet af en ung markedsføringsgut (Simon), som så en masse potentiale i Fitnessfreaken og han ville gerne stå for mine Facebook-annoncer og fremtidige branding - han har så været ansat siden, da hans annoncer virkede meget bedre end det dyre bureau. Problemet er dog stadig, at der bruges langt flere penge end der bliver solgt for. Både på ham, Google og Facebook samt selvfølgelig produktionen af tøj.
Jeg bliver jævnligt kontaktet af influencere med mange følgere på Instagram der gerne vil reklamere for Fitnessfreaken mod betaling og overvejer dette, men ved ikke om det er en god idé.
Derudover ønsker jeg en mere professionel webside samt mere professionelle billeder af egen kollektion. Lige nu er det blot billeder af mig i vores have 😉
Til sidst vil jeg gerne nævne, at jeg føler mig meget alene og ønsker mig en partner, jeg kan sparre og rådgive mig med 😊

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Fitnessfreaken.dk

Gadstrup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind