Aliga ApS

Odder, Danmark

Investering Lån

Sale and lease back 10 % - Fuld sikkerhed

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 10
Stiftet: 2017

Efterspørgslen på et af vores algeprodukter er meget stort og vi ønsker derfor at udvide vores produktionsfaciliteter med henblik på at kunne producere større mængder af denne algetype. Produktionen af denne alge foregår i såkaldte "fermentors", som er store højteknologiske tanke på 500 liter. Vi har pt. 2 i drift og ønsker at udvide denne produktionslinje til 8.

Omkostningerne til indkøb og idriftsættelse er cirka kr. 750.000 pr. tank. Der genereres positivt cashflow på de tanke, der er i drift, men vi ønsker at skalere investeringerne med henblik på at kunne imødekomme efterspørgslen hurtigere.

Vi søger derfor finansiering til indkøb og idriftsættelse af yderligere tanke. I den nuværende fabriksfacilitet er der maksimalt mulighed for drift af 8 tanke. Med henblik på at sikre investor mest mulig sikkerhed foreslås en sale and lease back-model, hvor investor køber de to aktive tanke (indkøbt og idriftsat i 2019) og leaser dem tilbage til os. Herved frigøres kapital i selskabet til indkøb og idriftsættelse af yderligere to tanke. Der sigtes mod en forrentning af den investerede kapital på cirka 10 %. Vi er åbne for alternative finansieringsmodeller. Investor vil have mulighed for at finansiere op til 6 tanke i løbet af 2020. Minimumskravet for et engagement med os er finansiering af to tanke, svarende til en investering på kr. 1.500.000.

Ved seriøse henvendelser tilbydes yderligere information, herunder besøg på vores fabriksfacilitet i Hjørring. Kontakt adm. direktør Michael Nielsen på [email protected]

Det er en god investering fordi

Vi tilbyder en attraktiv finansieringsmulighed med en høj rente i et lavrente-marked.

Det produktionsudstyr der indkøbes er af høj kvalitet og anvendes i en flerhed af brancher på internationalt plan, herunder blandt andet i bryggeribranchen og indenfor pharma, hvorfor udstyret er let omsætteligt.

Ved sale and lease back sikres investor optimal sikkerhed.

Virksomheden er veldrevet og med en bred forankret ejerkreds.

Her er virksomheden i dag

Vi er en produktionsvirksomhed med egen fabrik gennem de sidste to år i Hjørring. Vi producerer alger. Alger anvendes som ingrediens i food-sektoren samt som foder til fiskeopdræt.

Bag virksomheden står et erfarent team inden for branchen og vi har en bredt funderet ejerkreds på 19 private og professionelle investorer.

Virksomheden blev indstillet til finalen i Ernst & Youngs "Entrepreneur of the year 2018"-award i kategorien start ups.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Aliga ApS

Odder, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind