Nordic PurePro ApS

2200 København N

Investering Bestyrelse/rådgivning

Nordic PurePro søger aktiv partner og medejer

Senest opdateret: 02-11-2023
Nordic PurePro søger aktiv partner og medejer
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 200.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2015

Virksomheden søger kapital til

Vi søger en aktiv partner som vil gå ind i, at få skudt virksomheden rigtigt i gang.
Partneren vi søger vil fungere som projektleder og vil have en stor del af ansvaret for projektet.

Vi søger ikke som sådan likviditet, men vi søger personen som virkelig vil det her. Vores erfaringer viser, at den største ildhu, og de største ambitioner kommer med ejerskab. Hvorfor vi er interesseret i en partner som samtidig vil fungere som investor.

Casen kort:
Løbende findes der store mængder af forurenet vand i vores brugsvand. Det brugsvand som vi gladeligt drikker fra hanen og som vi giver til vores familie og børn. Dette er ikke i orden!

Vi ønsker at tilbyde produkter som renser dit vand og dermed er helt sikkert, at både bruge og indtage.
Vi kan allerede levere produkter som man enten selv, eller for et mindre beløb, kan få installeret på sin vandforsyning. Produkter som kan gå ind og rense helt op til 99% af alle bakterier og pesticider - og dette inklusiv kalk!
og til priser fra under 2.000kr.

Altså man kan, direkte fra sin vandhane, få leveret vand i samme kvalitet som vi kender fra fx kildevand på flaske (som vi gladeligt køber for alt mellem 10 kr. og 30 kr. pr. halve liter).

På markedet findes allerede særligt en stor konkurrent, som har sat sig godt hos VVSéren og grossisten og ikke mindst i forbrugernes opmærksomhed. Men vi kan fuldstændigt det samme og samtidig noget andet. Vi har produkter som er langt mere effektive og til priser som er lavere og derfor yderst interessante for kunden.

Det er en god investering fordi

Behovet for og ønsket om rent vand til dig selv, og til din familie har aldrig været større.
Især set i lyset af alle de artikler der skrives i medier om beskidt og pesticidefyldt vand i Danmark.
Vores vision har altid været, at levere top tunet produkter, og samtidig til priser som alle husstande kan være med til.

Vi har adgangen til produkterne, vi har faciliteterne og vi har ønsket - men vi mangler den aktive partner som vil gå ind i dette, og som har modet til at finde kunden og markedet.

Vi er ikke fastlåst på hvilke produkter, hvilke priser og hvordan projektet sættes i gang. Det er det vi mangler en partner til.

Størrelsen på investering er ukendt, til dette finder vi sammen en løsning. Vi har selv midler, men mangler personen som vil give den en skalle.

Her er virksomheden i dag

Vi har mere end 8 års erfaring på området, men grundet flere virksomheder i vækst, er dette projekt blevet skubbet til side - trods store muligheder.

Vi har allerede solide aftaler med leverandører (både i Europa samt ude i Østen), vi har lagerfaciliterer, et mindre varelager (ca. 300.000kr.), et fint lokale på Ægirsgade i København N (få meter fra Nørrebrogade) til kontor og showroom og en næsten ny varevogn som er betalt.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Nordic PurePro ApS

2200 København N

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind