Nordic PurePro ApS

2200 København N

Investering Bestyrelse/rådgivning

Nordic PurePro søger aktiv partner og medejer

Senest opdateret: 06-12-2022
Nordic PurePro søger aktiv partner og medejer
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 200.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2015

Vi søger en aktiv partner som vil gå ind i, at få skudt virksomheden rigtigt i gang.
Partneren vi søger vil fungere som projektleder og vil have en stor del af ansvaret for projektet.

Vi søger ikke som sådan likviditet, men vi søger personen som virkelig vil det her. Vores erfaringer viser, at den største ildhu, og de største ambitioner kommer med ejerskab. Hvorfor vi er interesseret i en partner som samtidig vil fungere som investor.

Casen kort:
Løbende findes der store mængder af forurenet vand i vores brugsvand. Det brugsvand som vi gladeligt drikker fra hanen og som vi giver til vores familie og børn. Dette er ikke i orden!

Vi ønsker at tilbyde produkter som renser dit vand og dermed er helt sikkert, at både bruge og indtage.
Vi kan allerede levere produkter som man enten selv, eller for et mindre beløb, kan få installeret på sin vandforsyning. Produkter som kan gå ind og rense helt op til 99% af alle bakterier og pesticider - og dette inklusiv kalk!
og til priser fra under 2.000kr.

Altså man kan, direkte fra sin vandhane, få leveret vand i samme kvalitet som vi kender fra fx kildevand på flaske (som vi gladeligt køber for alt mellem 10 kr. og 30 kr. pr. halve liter).

På markedet findes allerede særligt en stor konkurrent, som har sat sig godt hos VVSéren og grossisten og ikke mindst i forbrugernes opmærksomhed. Men vi kan fuldstændigt det samme og samtidig noget andet. Vi har produkter som er langt mere effektive og til priser som er lavere og derfor yderst interessante for kunden.

Det er en god investering fordi

Behovet for og ønsket om rent vand til dig selv, og til din familie har aldrig været større.
Især set i lyset af alle de artikler der skrives i medier om beskidt og pesticidefyldt vand i Danmark.
Vores vision har altid været, at levere top tunet produkter, og samtidig til priser som alle husstande kan være med til.

Vi har adgangen til produkterne, vi har faciliteterne og vi har ønsket - men vi mangler den aktive partner som vil gå ind i dette, og som har modet til at finde kunden og markedet.

Vi er ikke fastlåst på hvilke produkter, hvilke priser og hvordan projektet sættes i gang. Det er det vi mangler en partner til.

Størrelsen på investering er ukendt, til dette finder vi sammen en løsning. Vi har selv midler, men mangler personen som vil give den en skalle.

Her er virksomheden i dag

Vi har mere end 8 års erfaring på området, men grundet flere virksomheder i vækst, er dette projekt blevet skubbet til side - trods store muligheder.

Vi har allerede solide aftaler med leverandører (både i Europa samt ude i Østen), vi har lagerfaciliterer, et mindre varelager (ca. 300.000kr.), et fint lokale på Ægirsgade i København N (få meter fra Nørrebrogade) til kontor og showroom og en næsten ny varevogn som er betalt.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Nordic PurePro ApS

2200 København N

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Lån til køb af virksomhed: Find den rette løsning til dig

Kan man låne penge til at købe en virksomhed? Det korte svar er ja, det kan man godt. Men det er ikke altid en nem proces, og der er en række faktore... læs mere

Lån til opstart af virksomhed: Hvad er dine muligheder?

Hvad er lån til opstart af virksomhed? Et erhvervslån er en type lån, der er designet til at hjælpe nye virksomheder med at skaffe den kapital, der er n... læs mere

Investering i startups - Alt hvad du skal vide

Investering i startups er en spændende mulighed for private investorer, der ønsker at støtte innovative virksomheder og samtidig potentielt tjene en betydel... læs mere

Sådan bliver du en succesfuld privat investor

Først og fremmest er det vigtigt at have en klar investeringsstrategi og en god forståelse af markedet. En undersøgelse foretaget af Finans Danmark viste, a... læs mere

Sådan tiltrækker du en privat investor til din virksomhed

Hvad er en privat investor? En privat investor er en person, der investerer sine egne midler i virksomheder eller værdipapirer med det formål at opnå øk... læs mere

6 råd til at lave en god due diligence inden du investerer i en virksomhed

Investering i virksomheder kan være en risikabel affære, især hvis du ikke udfører en grundig due diligence. Due diligence indebærer en undersøgelse af e... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind