Adiso ApS

Humlebaek, Danmark

Investering

Adiso søger investor til at gentænke online have marked

Adiso søger investor til at gentænke online have marked
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 3.000.000 kr.
Ansatte: 8
Stiftet: 2017

Covid betyder vi skal være mere upfront med vores lagerindkøb, for at holde vores momentum. Vi skal skrue op for marketing, øge vores ressourcer til salg, marketing og projektledelse til vores B2B partnerskaber. Vi kan både bruge aktive kloge og passive penge, da vi er fire founders, der har bygget virksomheder op før - så vi er både selvkørende og bliver høje, når vi møder dygtige mennesker vi kan bygge virksomhed med.

Det er en god investering fordi

Udover vi er dedikeret til at låse op for mere potentiale og ressourcer i folk end normalt - via naturens transformative evner - så har vi en stærk forretningsmodel, der tager højde for mange fans, der gør vi skal ramme forholdsvis få, før vi er break even. Og ind ad sidelinien melder sig B2B partnerskaber nu, der yderligere øger vores vækstpotentiale. Men for søren, hvor vi er begrænset lige nu, pga begrænsede midler. Vi er utålmodige!

Her er virksomheden i dag

Vores forretningsmodel er salg af planter og udelivsprodukter, men i virkeligheden er Adiso et brand, der sælger livskvalitet og et helbred, der bliver fremmet med et liv i naturen. Vi kalder det #naturing. Vi går efter at blive et lige så store indenfor have og boligmarkedet globalt på 200 milliarder (13mia online alene i Danmark) som da mindfullness genopfandt meditation. Adiso er et ungt firma, født gennem ejerens holding selskab - og nu er vi er gået "all in" efteråret 2019. Det er anden gang vi vil vækste - sidste endte vi i ti lande med et andet produkt. Vi har brug for stærkere investorer end vores lille - men fantastiske og dejlige crowdfunding kreds. Vi skal vækste et brand med globalt potentiale for både at tjene mange penge og sikre hver husstand i vesten for mindst 1m2 #naturing.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Medie underholdning
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Adiso ApS

Humlebaek, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind