Adiso ApS

Humlebaek, Danmark

Investering

Adiso søger investor til at gentænke milliard stort online have marked

Adiso søger investor til at gentænke milliard stort online have marked
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 3.000.000 kr.
Ansatte: 8
Stiftet: 2017

Vi søger 2mkr - og 1mkr i buffer da vi skal kunne modstå en COVID 3.... Vi er tæt på profitabel og vil nå fire ting med de her penge:

1) Go to market med Facebook Live Shopping. Det viser sig vi har endog meget gode tal på FB Live.

2) #naturing Experience tech komponent. Vi skal forbedre den overordnede e-commerce oplevelse og skabe vores første interaktive kuraterede købe oplevelse - nickname - Tinder for Plants.

3) Vi skal expandere produktgrupper for at udligne sæson og tilknytte vores brugere hele året.

4) #naturing certification. Vi skal forstå at lige så tekniske vi bliver i fremtiden, ligeså meget går verden imod personlig service. Så vi skal certificere eget personale og have #naturing eksperter til at vækste med.

Det er en god investering fordi

Udover vi er dedikeret til at låse op for mere potentiale og ressourcer i os selv og andre?

Vi har gjort det før. Og founder teamet går 15 år tilbage. Skabt universer og bygget dem op - vores eget i ti lande - for andre globalt. Vi har et team, der kan følgende:

Ida - CEO: visionsbærer og ekspert i kuratering og få folk til at handle og at bygge universer. Har arbejdet med TV2, DR, Disney, LEGO og eget brand, Crimeville, hvor hun rejste 17mkr og endte i ti lande.

Søren - CFO: teknisk arkitekt og bygger af interaktive oplevelser på million bruger plan globalt. Blandt andet også som CFO i firma med Ida i Crimeville.

Tanja - CSO: strategisk mester og ekspert i at fo kompliceret forskning oversat til noget en almindelig person kan bruge. Har rejst 60mkr og kørt grand solutions projekter og Ida og Tanja har været hinandens skygge direktører i fortiden i årevis.

Her er virksomheden i dag

Vores forretningsmodel er salg af planter og udelivsprodukter.
Vores strategi er at blande indhold og ekspertviden med teknologi og produkter.

Vores WHY: er at udvikle mere potentiale end nogensinde set.
Vores HOW: Fremme folks mulighed for at skabe grønnere rum, der giver dokumenteret velvære. Vi kalder vores metode for #naturing. Vi går efter at gøre det nemmere at nå fantastiske drømme
Vores WHAT: Måden det bliver nemmere på er ved at brugerne kan interagere med vores indhold og digital ekspert og få håndplukket produkter og inspiration der passer præcis til dem - og få det sendt lige til døren.

Vi går efter at blive et lige så store indenfor have og boligmarkedet globalt på 200 milliarder (13mia online alene i Danmark) som da mindfullness genopfandt meditation.

Adiso er et ungt firma, født gennem ejerens holding selskab - og nu er vi er gået "all in" efteråret 2019. Det er anden gang vi vil vækste - sidste endte vi i ti lande med et andet produkt.

Vi har brug for stærkere investorer end vores lille - men fantastiske og dejlige crowdfunding kreds.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Medie underholdning
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Adiso ApS

Humlebaek, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind