Matias Moellenbach ApS

København K, Danmark

Investering Lån

Møbel og Interiør brand søger kapital til nye produkter.

Møbel og Interiør brand søger kapital til nye produkter.
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2018

Investeringen skal direkte bruges til at øge vores produkt portefølje. For at få mere fart på virksomheden har vi et behov for ekstra likviditet til at igangsætte adskillige nye produktioner.Derfor søger vi mellem 600.000 - 900.000 kr. som vi ønsker at matche med et tilsvarende lån fra vækstfonden.Yderligere forhold vil jeg meget gerne snakke videre om.

Det er en god investering fordi

Virksomheden har indtil videre vokset organisk, hvor det ene produkt har finansieret det næste. Det har gjort at vi har et udmærket fundament, men denne metode er også enorm langsom. Vi har bevist at vi kan udvikle produkter og sælge dem. Da investering stort set udelukkende skal bruges til produktion af nye produkter, bliver pengene altså indenfor en relativ kort tidshorisont konverteret til salgsbare fysiske produkter, som vil kunne forøge omsætningen markant.

Her er virksomheden i dag

Vi har bygget et møbel, lys og accessories brand op som sælges rundt omkring i Danmark og rundt omkring i verdenen. Firmaet er grundlagt med med grundlæggende stærkt design i fokus. Vores produkter har også høstet anerkendelse og omtale. læs blandt andet:Euroman class of 2021:https://www.matiasmoellenbach.com/blogs/journal/euroman-class-of-2021Bo Bedre design award: upcoming brand 2020https://www.matiasmoellenbach.com/blogs/journal/bo-bedre-interviewMålet nu er at få skaleret forretningen.Samtidig med det, skal der også et øget fokus på salg. Vi har identificeret adskillige salgs kanaler der kan skrues op for.Der er netop blevet hyret en sales manager og vi har fået tilknyttet et agentur i tyskland. Et skridt er at have åbnet showroom på Møntergade 3C. Formålet er at kunne invitere arkitekter, kontraktmarked samt privatpersoner.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Matias Moellenbach ApS

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind