Crew System ApS

7100 Vejle

Investering Lån

Løsning til adminstration af frivillige

Senest opdateret: 02-11-2023
Løsning til adminstration af frivillige
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 800.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2016

Virksomheden søger kapital til

Vi søger investor til udvikling af ny SAAS platform til det kommunale marked.

Københavns kommune har sammen med Nyborg kommune færdiggjort udbudsmateriale og vi har været i dialogrunde vedrørende en ny platform. Af politiske årsager er Københavns kommune midlertidig i stop på dette projekt, men kommunen kigger stadig efter en platform/løsning der kan hjælpe med frivillighed i kommunen..

På kommunalt plan er der generelt et stort ønske om samling af frivillighed på en samlet platform og give arrangører mulighed for oprettelse af events og udbyde opgaver på en markedsplads. Denne type løsning har kørt i 10-12 år Købehavns kommune og andre store kommuner i Danmark. Københavns kommune har systemmæssigt været "pejlemærke" for en lang række andre kommuner, men er lokalt udviklet og ikke muligt at anvende for andre kommuner.

Den overordnede vision for en frivillig løsning er, at arrangører kan oprette events, planlægge og udbyde opgaver og vagter på en markedsplads, så kommunens frivillige på en og samme markedsplads kan finde relevante frivillige job i kommunen.

Vi har i Crewnet en kørende SAAS cloud platform der primært er tilpasset enkelt arrangementer og festivaler. Løsningen anvendes på en lang række festivaler i DK til planlægning og kommunikation.

Vi har det fulde udbudsmateriale fra Københavns kommune og har gennemgået dette på flere dialogmøder med kommunen og har det fulde overblik over ønsket funktionalitet og er igang med design af en ny kommende løsning.

Det er vores vurdering af vores eksisterende SAAS platform er for omfattende struktur mæssigt og vi planlægger derfor udvikling af en helt ny platform, i første omgang mod det kommunale marked, men samtidig tilpasset det kommercielle marked.

En ny løsning med udgangspunkt i funktioner og viden fra vores nuværende platform estimeres til ca. 1000 timer.

Det er en god investering fordi

Løsningen er unik - der findes ikke tilsvarende løsninger på de nordiske markeder. Vi har en ret god viden om frivillighed, har fuld overblik over funktionalitet og stort set alt design. Vi har erfaring med it udvikling, men har ikke interne udviklings ressourcer og forventer at anvende eksterne ressourcer til udvikling/programmering af løsning.

Første fokus er det kommunale marked - vi har ikke nogen direkte undersøgelse af, hvor mange kommuner der er interesseret for nuværende, men Københavns kommune har været i dialog med ca. 10 kommuner der er interesseret hvis platformen er tilgængelig.

Udover det kommunale marked vil løsningen dække en lang række virksomheder på det kommercielle marked - herunder virksomheder der udbyder vikar job, freelance jobs, event bureauer der anvender frivillige og freelance og en lang række andre type virksomheder.

Her er virksomheden i dag

Vi har en fuld færdig løsning der kører i drift på en lang række festivaler. Crewnet.io er en fuld SAAS cloud baseret løsning der løser administrative opgaver, onboarding og vagtplanlægning på mellem og større enkeltstående events.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Crew System ApS

7100 Vejle

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind