Risskov, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Event.it søger investor til skalering af SaaS-løsning

Event.it søger investor til skalering af SaaS-løsning
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 2.500.000 kr.
Ansatte: 7
Stiftet: 2011

Vi søger penge og gerne en aktiv investor, som vil være med på den næste del af rejsen med at skalere og internationalisere.
Vi har ikke tidligere været særligt aktive i forhold til salg på hverken SoMe delen eller for den sags skyld online marketing, men vi er nu mere end klar til at sætte turbo på den del.
Hovedanpartshaverne er villige til at gå med ved en investering ligesom Vækstfonden har "lovet" at doble op - op til 2,5 mio.
Vi har gennem corona været meget ramt, men har trods det, formået at onboarde nye og store kunder.

Det er en god investering fordi

Vi er en fuldt skalerbar SaaSplatform som ikke har begået ret meget salg og alligevel har positioneret os blandt store kunder (f.eks. Ørsted, Bellacentret (Bella Group), Royal Unibrew, Staten og Scandic) som har lavet aftaler og abonnementer hos/med os. Vi er enestående i form af vores fleksibilitet og har en række funktionaliteter, der gør det let at tilpasse os til nye markeder såvel geografisk som segmentarisk. Der findes spillere på markedet der kan håndtere enkeltdele af det vi tilbyder, men ikke nogle det én platform der kan håndtere og løse de udfordringer store kunder har. Der ligger derudover et kæmpe potentiale i mindre kunder som kan selvoprette og styre events - lige fra små foreninger over festivaler til vejfester.
Der er meget stærke udviklingskompetencer, en support der roses af kunderne og en salgsafdeling under opbygning, som helt sikkert skal have noget kærlighed.

Her er virksomheden i dag

Vi driver det der er en af verdens mest fleksible platforme for eventstyring som bl.a. tilmelding, kontingent, billetstyring, standpladsstyring og meget andet. Vi har kunder i mange segmenter. F.eks. Hoteller, kongrescentre, store virksomheder, SMV´er, foreninger, festivaller og privatpersoner - herunder flere "referencekunder". Vi har derudover et veludviklet og gnidningsløst samarbejde med systemer der er komplementære.
Vi er fortsat underskudsgivende og har haft et (for) stort udviklingsfokus - men er nu der, hvor vi kan, og skal, fokusere kraftigt på salg via alle kanaler. Vi har mange muligheder for at skalere og er gået i gang med de første skridt ved samarbejde med online marketingbureauer.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Risskov, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind