Nordic SelfCare Group ApS

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering

Nordic Selfcare Group søger investor til 10 års eventyr

Senest opdateret: 08-04-2024
Nordic Selfcare Group søger investor til 10 års eventyr
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 2.500.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2023

Virksomheden søger kapital til

Den kommende investering skal bruges til at optimerer og bygge funktioner på websitets, bestilling af ny produktion, udvikling af nye produktlinjer, markedsføring og eksekvering af go to market initiativer. Desuden skal pengene bruges til at tiltrække kvalificeret arbejdskræft. Vi har allerede 3 personer som vi ser være en del af koncernen, og som kan hjælper koncernens virksomheder med at komme ud over landegrænserne.

Desuden skal investeringen danne grobund for de næste opkøb, stiftelser og investeringer inden for markedet.

Det er en god investering fordi

"If you look good, you feel good - if you feel good, you do good"

NSG (Nordic Selfcare Group) vil ændre den måde, mænd ser personlig pleje på, ved at flytte overbevisningen fra et udvalg af produkter til en livsstil og en måde at udtrykke sig selv på. Vi mener, at personlig pleje er afgørende for mænds velbefindende og identitet.

Vores mission er at hjælpe mænd med at føle sig godt tilpas både indeni og udenpå ved at bruge personlig pleje som midlet til målet. Vi ønsker at skabe fællesskaber omkring personlig pleje for mænd og være med til at flytte overbevisninger omkring personlige pleje til mænd.

Hos NSG vil vi udfordrer status quo og vil søge alternative løsninger til mainstreamen.

Vi vil om 10 år have bygget et kontorfælleskab med vores egne virksomheder, som bliver et epicentrum inden for personlig plejeindustrien. Vi vil have erhvervet eller udviklet mindst fem unikke mærker og to forskellige koncepter, der imødekommer forskellige befolkningsgruppers behov og ønsker.

Men det er ikke alt. For om 10 år vil NSG også tilbyde et acceleratorprogram, der styrker den næste generation af selvpleje-iværksættere. Vores fælles kontorplads vil fungere som et knudepunkt for samarbejde og innovation, hvor ligesindede personer kan udveksle idéer og dyrke deres projekter, som vi vil tilbyde hjælp og sparring til, for procenter.

Vi ved, at det er en stor opgave, også derfor kalder vi det en 10-årsplan. Det symboliserer vores tålmodighed, respekt og realisme.

Vi har også kortsigtede perspektiver som skal være byggestenene hen mod 10 års målet. Vi har både en 2 års plan og en 5 årsplan, hvor rollen for hver virksomhed indgår.

Vi er unikke pga. vores take på markedet, vores tilgang til at brandopbygning, go to market strategier og vores indsigt i markedet, samt de synergier vi kan skabe i dette setup. Det gør vores virksomheder mere konkurrencedygtige og stabile.

Både Barberians Copenhagen og HerreBox har som nævnt vigtige roller i opbygninger af de næste koncepter og brands.

Synes du det lyder lidt interessant, så lad os sende dig mere information om virksomhederne og NSG's visioner. Vi søger både kapital for at sikrer vækst og et stabilt likviditetsflow, men vi søger også en investor som deler vores visioner og som ser sig selv i et 10 års perspektiv.

Her er virksomheden i dag

Nordic Selfcare Group blev stiftet i 2023, men vi har allerede været i branchen siden 2020 via HerreBox, og da vi opkøbte et 8 år gammelt brand, Barberians Copenhagen, tilbage i februar 2023, valgte vi at stifte NSG.

I dag ejer NSG begge virksomheder, som begge har vist proof of concept, og vist gode KPI'er. Begge virksomheder har en helt central rolle i 10 års planen.

Med NSG ønsker vi at blive en markant spiller på det nordiske og herefter europæiske pleje markedet inden for mænd.

Vi ønsker at flytte overbevisninger omkring personlige pleje til mænd, og ønsker at være en del af den stigende vækst på markedet.

NSG har med få midler ramt en omsætter på over 140.000 DKK om måneden og har nogle klarer planer og initiativer, som vi ønsker at eksekverer på.

Vi er i dag 2 founder og 3 investorer, hvor den ene investor er salgsdirektør i den ene virksomhed, den anden tager sig af alt juridisk arbejde, og den tredje kender til organisationsopbygning m.m.

Vi har også en sælger på provision, og gør brug af flere forskellige eksterne ressourcer for at kunne tilpasse vores aktivitet til vores likviditetsflow.

Vi har snakke med flere forskellige personer som, efter en investering, ser sig selv som en del af NSG. Den ene kan åbne døren for kæder i hele Europa og USA, hvor den anden har bygget brands før og ved hvordan man lave rigtige communitys. Den tredje ved hvordan man bruger de sociale kanaler til at vækste og er ekspert i content creation, som er vigtigt i en opmærksomhedsøkonomi.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Nordic SelfCare Group ApS

Se også disse relaterede

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind