Nordic SelfCare Group ApS

2605 Brøndby

Investering

Nordic Selfcare Group søger investor til 10 års eventyr

Senest opdateret: 02-05-2023
Nordic Selfcare Group søger investor til 10 års eventyr
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 2.500.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2023

Den kommende investering skal bruges til at optimerer og bygge funktioner på websitets, bestilling af ny produktion, udvikling af nye produktlinjer, markedsføring og eksekvering af go to market initiativer. Desuden skal pengene bruges til at tiltrække kvalificeret arbejdskræft. Vi har allerede 3 personer som vi ser være en del af koncernen, og som kan hjælper koncernens virksomheder med at komme ud over landegrænserne.

Desuden skal investeringen danne grobund for de næste opkøb, stiftelser og investeringer inden for markedet.

Det er en god investering fordi

"If you look good, you feel good - if you feel good, you do good"

NSG (Nordic Selfcare Group) vil ændre den måde, mænd ser personlig pleje på, ved at flytte overbevisningen fra et udvalg af produkter til en livsstil og en måde at udtrykke sig selv på. Vi mener, at personlig pleje er afgørende for mænds velbefindende og identitet.

Vores mission er at hjælpe mænd med at føle sig godt tilpas både indeni og udenpå ved at bruge personlig pleje som midlet til målet. Vi ønsker at skabe fællesskaber omkring personlig pleje for mænd og være med til at flytte overbevisninger omkring personlige pleje til mænd.

Hos NSG vil vi udfordrer status quo og vil søge alternative løsninger til mainstreamen.

Vi vil om 10 år have bygget et kontorfælleskab med vores egne virksomheder, som bliver et epicentrum inden for personlig plejeindustrien. Vi vil have erhvervet eller udviklet mindst fem unikke mærker og to forskellige koncepter, der imødekommer forskellige befolkningsgruppers behov og ønsker.

Men det er ikke alt. For om 10 år vil NSG også tilbyde et acceleratorprogram, der styrker den næste generation af selvpleje-iværksættere. Vores fælles kontorplads vil fungere som et knudepunkt for samarbejde og innovation, hvor ligesindede personer kan udveksle idéer og dyrke deres projekter, som vi vil tilbyde hjælp og sparring til, for procenter.

Vi ved, at det er en stor opgave, også derfor kalder vi det en 10-årsplan. Det symboliserer vores tålmodighed, respekt og realisme.

Vi har også kortsigtede perspektiver som skal være byggestenene hen mod 10 års målet. Vi har både en 2 års plan og en 5 årsplan, hvor rollen for hver virksomhed indgår.

Vi er unikke pga. vores take på markedet, vores tilgang til at brandopbygning, go to market strategier og vores indsigt i markedet, samt de synergier vi kan skabe i dette setup. Det gør vores virksomheder mere konkurrencedygtige og stabile.

Både Barberians Copenhagen og HerreBox har som nævnt vigtige roller i opbygninger af de næste koncepter og brands.

Synes du det lyder lidt interessant, så lad os sende dig mere information om virksomhederne og NSG's visioner. Vi søger både kapital for at sikrer vækst og et stabilt likviditetsflow, men vi søger også en investor som deler vores visioner og som ser sig selv i et 10 års perspektiv.

Her er virksomheden i dag

Nordic Selfcare Group blev stiftet i 2023, men vi har allerede været i branchen siden 2020 via HerreBox, og da vi opkøbte et 8 år gammelt brand, Barberians Copenhagen, tilbage i februar 2023, valgte vi at stifte NSG.

I dag ejer NSG begge virksomheder, som begge har vist proof of concept, og vist gode KPI'er. Begge virksomheder har en helt central rolle i 10 års planen.

Med NSG ønsker vi at blive en markant spiller på det nordiske og herefter europæiske pleje markedet inden for mænd.

Vi ønsker at flytte overbevisninger omkring personlige pleje til mænd, og ønsker at være en del af den stigende vækst på markedet.

NSG har med få midler ramt en omsætter på over 140.000 DKK om måneden og har nogle klarer planer og initiativer, som vi ønsker at eksekverer på.

Vi er i dag 2 founder og 3 investorer, hvor den ene investor er salgsdirektør i den ene virksomhed, den anden tager sig af alt juridisk arbejde, og den tredje kender til organisationsopbygning m.m.

Vi har også en sælger på provision, og gør brug af flere forskellige eksterne ressourcer for at kunne tilpasse vores aktivitet til vores likviditetsflow.

Vi har snakke med flere forskellige personer som, efter en investering, ser sig selv som en del af NSG. Den ene kan åbne døren for kæder i hele Europa og USA, hvor den anden har bygget brands før og ved hvordan man lave rigtige communitys. Den tredje ved hvordan man bruger de sociale kanaler til at vækste og er ekspert i content creation, som er vigtigt i en opmærksomhedsøkonomi.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Nordic SelfCare Group ApS

2605 Brøndby

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

<strong>Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber</strong>

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

TV-kok finansierer unik kogebog til den sunde kageelsker

Jesper Helmin, en af stifterne af forlaget, fortæller, at han kom i kontakt med Hannah Grant, da hun søgte kapital på Capino.dk til at trykke et nyt oplag a... læs mere

Guide til privat lån til virksomhed: Find det bedste erhvervslån til din virksomhed

Flere og flere virksomhedsejere vender sig mod private lån og investorer som en alternativ løsning for at skaffe kapital til deres virksomhed. Denne guide vi... læs mere

Lån til køb af virksomhed: Find den rette løsning til dig

Kan man låne penge til at købe en virksomhed? Det korte svar er ja, det kan man godt. Men det er ikke altid en nem proces, og der er en række faktore... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind