Dondo Games ApS

Søborg, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Aktion fyldt sport og gaming univers

Aktion fyldt sport og gaming univers
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2023

Jeg har 25 procent til rådighed for 1.500.000

Her efter ligger der et banebrydende manager platform klar til loanche.
(Et af de 2 koncepter)

Data fodbold spiller stats, til de første 3 år. ( 18.000 om året )
Server omkostningerne. ( Ca. 50.000 første år )

Jeg har igennem en 3 år arbejdet på et Sports og Gaming univers.
(Metaverse inspireret koncept)

Et Brand der vil samle atleter og sports fans og forene dem med alt det bedste fra sportens verden i form af spil og underholdning.- OOOIII Skills

En konkurrencepræget video platform hvor atleter viser deres skills og stiger i level alt efter hvor meget guld de for i belønning.

Atleterne & sports fans har mulighed for at blive underholdt, med alt det bedste for sportens verden.

Her til er der implementeret et innovativt daily fantasy sports manager spil, baseret med virkelig sports data og statistik.

Daily fantasy sports spillene operere normalt i en niche i betting industrien, som er manager spil, baseret på virkelig sports data og statistik, hvor spillerne får point alt efter hvad de præsterer i virkeligheden.

Man vælger blot en sport (fodbold) og en liga, f.eks. Premier League, og herefter sætter et virtuelle hold af 11 RIGTIGE fodbold spillere, for et budget. Her efter for de udvalgte spillere X antal point, ved scoring, assist, antal boldberøringer osv.

- OOOIII Manager ("Meta")

Dette (daily fantasy sports manager) spil vil blive kombineret med de ultra populære open world spil og aktionfyldte spil i en interaktiv sports verden.

De tradisunelle og typiske fantasy sports manager spil, er ren data og statestik baseret "spil", dog uden storytelling, animationer eller indbydende gamer grafik.

Vi vil skabe et sundere og mere ungdomsvenlig alternativ til disse betting konkurrenter, med storytelling og forskellige aktions fyldte og strategiske gameplays alt efter resultaterne på banen.

Dette innovative koncept er ikke set i gaming industrien eller daily fantasy sports industrien før nu, disse 2 industrier er i rivende udvikling.

Der bliver fokuseret på at udvikle af platformen til smartphones, med ca 5,5 milliarder smartphone-abonnementer i 2020.

Det er en god investering fordi

Brand & koncept hjemmesiden:
Ligger NR 1 på Google - Søg: Fantasy sport metaverse, Daily Fantasy metaverse.

Konceptet har potentialet til at få brugere for hele verden.

E sporten og daily fantasy sport industrien boomer og her er en innovativ platform som ikke er set før i industrien. Med mere aktion og mere underholdning, end de andre konkurrenterne på marked.

Med lidt held og god udførelse kan spillene på platformen, drille de helt store spillere på marked, da koncepter er så innovativt, og urørt.

De koncepter der findes på marked idag i de traditionelle daley fantasy manager spil er kedelige og mangler innovative vinkler.

De vikler har jeg har brugt de sidste par år på at visualisere og producere til det punkt hvor jeg nu mangler udviklere på holdet og kapital til at betale dem.


Jeg er i dialog med et ukrainsk spil studio, som kan lever et dedikeret team af udviklerne til en formidabel priser, og et høft niveau. Jeg fortrækker dog at finde et dansk team på sigt.

Jeg har været All IN i dette koncept efter Corona pandemien opstod.
Derfor står mit personlige selvskab nu i 0. Jeg lever af min opsparing som verden ser ud nu.

Mine skills og kompetencer:
- Projekt manager,
- UI/UX Desiger,
- Digital director,
- Digital designer,
- Game designer
- Maketing, strategi, SoMe,
- SEO Manager.


Jeg har haft fokus på at lave SEO optimering, på det website som skal promovere konceptet, i fremtiden. - Med succes ligger det nu nr 1 på google.

Her er virksomheden i dag

Vi havde fået en innobuster på 400.000 og fik udviklet en MVP, af et dansk udviklingshus. Appen er desværre ikke i app storen, på grund af kapital mangel til server omkostningerne, da corona brød ud.

Lille Team: Specialister

Søren kokbøl med 20 år i spilindustrien i Danmark.
Han har bla. produceret flere prisvinde spil, som Hugo games.
Søren står klar med markeds analyser og monetization, og fungere som sparringspartner.

Mads Bols Lunnebjerg
Har tidligere arbejdet som head of planning i verizon & yahoo. Han har 13 års erfaring med marketing i diverse kategorier. Han er international erfering med nogle af verden største brands og kampagner. Mads står til rådighed som kreativ sparringspartner med stort netværk i bla. USA og KINA.

Daniell: Ejer
Jeg har 17 år i den digitale industri. Solgte min andel af web bureauet Orango A/S for 10 år siden. Jeg har de seneste 7 år fokuseret på gaming industrien og bla. gamificeret platforme.

Jeg mangler nu kapital til at komme videre med konceptet som er i early stage, og finde det rigtige hold af udviklere, som kan supplere mig.

Wireframe af konceptet med div. algoritmer, ligger klar til at blive overleveret til de rette udviklere.

Koncept videoer, pitch decks, Spil dokument og forretningsplan kan ses på følgende link:

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Dondo Games ApS

Søborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind