Gentofte, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Engelstofte "Kursushjem" søger investor

Engelstofte "Kursushjem" søger investor
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2000

Vi søger hjælp til at rejse 1 mio. dkk til at overtage den eksisterende virksomhed/ejendom, der allerede har en sund og solid økonomi, som genererer et et årligt overskud på ca. 596.000

Vi har banken med os så langt, at de gerne vil låne os et 60 % realkredit lån mod at vi finder 1 mio. dkk hos en eller flere investorer. Vi kommer selv med en egen kapital på 1.5 mio.

Vi tilbyder flere forskellige muligheder for en investor, om det skal være passiv eller aktiv er op til investoren selv, så længe vi fungerer godt sammen.

Det er en god investering fordi

Der har være drevet en god og sund virksomhed i flere årtigere på ejendomme og pengene bliver investeret i fast ejendom. Med vores kompetencer, energi og mindset er vi klar til at få udviklet Engelstofte og give det endnu mere værdi for nærområdet og for samfundet, end det har i forvejen.

Sammen står vi stærkt i forhold til at drive Engelstofte videre. Vi kommer med meget forskellige kompetencer til den daglige drift, som supplerer hinanden. Kort fortalt så kan Mathilde undervise, administrer holdundervisning og alt hvad der har med hesteafdelingen at gøre. Hun kan derudover også skaffe en bred skare af kunder til arrangementer, kurser og workshops. Her vil hun selv kunne afholde arrangementer. Allerede nu har hun et netværk som søger lokaler med mulighed for fuld forplejning og overnatning.

Helle vil være en del af det den daglige drift, personale håndtering samt hun vil være ansvarlig for, at der laves mad af høj kvalitet på det eksisterende (godkendte) industri køkken. Både til arrangementer, gæster i huset samt mad ud af huset

Oliver vil være uundværlig, når det kommer til den daglige drift og forretningsudvikling. Han vil sørge for at alle bygninger bliver vedligeholdt, står skarpt og ser professionelt ud.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden er i dag drevet af et ældre ægtepar, hvor manden desværre er gået helt ned i tid grundet sygdom. Driften er kørt helt i bund, men skaber stadig en årlig omsætning på 1.3 mio. dkk og overskud på ca. 596.000 dkk.

I øjeblikket bliver faciliteterne på ejendommen lejet ud til blandt andet en rideskole, ride fysioterapi, handicap ridning, en rideudstyrsbutik og hesteboks udlejning. Virksomheden udlejer hestene til de forskellige lejere. Dette er hvad genererer det årlige overskud på de 596.00 dkk.

Vi (Helle, Mathilde og Oliver) har forskellige kompetencer og supplerer hinanden godt, derfor kan vi løfte stedet til nye højder.

I base case er der budgetteret med et overskud på 659.000 dkk 2023 - afkast 10%, men går alt som forventet, regner vi med at lave et overskud på 1 mio. dkk, med en afkastgrad på 14%

Er i følgende branche(r):

Handel service
Bygge anlæg
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Gentofte, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind