QERV ApS

Odense C, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

QERV

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

Søger op til 1.5M DKK til en værdiansættelse af 8M DKK.

Det er en god investering fordi

Vores team har alle kompetencer til online marketing og product development, vi skal bare bruge nogle sælgere og kapital også.
Det betyder at vi ikke bruger millioner årligt på product development. Vi er også kommet så langt med 0 DKK.

Her er virksomheden i dag

QERV er en markedsplads for services. Alle kan på få minutter melde sig til og oprette en shop med et bookingsystem, betalingsløsning, analytics og deres helt egen hjemmeside hvor kunder kan finde, booke og betale dem. Det er alt fra frisør, bilvask, massage, rengøring m.m. - Fuldstændig gratis og risikofrit. Vi tager 5% af alle bookings på platformen. Ingen oprettelse, medlemskab eller skjulte gebyrer. Du omsætter for 1000 DKK, vi tager 50 DKK og du får 950 DKK.

Udover det, tager vi selv imod rengøringskontrakter og lader vores software uddelegere og administrere arbejderne. Rengøringsbranchen i Danmark alene er 155B årligt. Vi har pt. over 300 rengøringsfolk klar til at tage imod opgaver, og allerede klaret vores første opgaver. Vi har blandt andet hjulpet Ukrainske flytninge med at komme i arbejde, og gjort Copenhagen Distortion rent, som vi fik en rigtig god reference fra.

Vi tilbyder rengøring til 250 DKK i timen inkl. moms. Traditionelt er det sådan, at et rengøringsfirma tager cirka 400 DKK i timen inkl. moms og betaler deres arbejdere 150 DKK i timen. Det laver vi om på. Nu får kunderne den samme service til en langt billigere pris. Arbejderne får en langt højere løn og er mere motiverede, og vi laver en lille del på det. (9.1% profit margin på rengøring)

Vi har skabt en ny måde at arbejde på. En måde der ikke udnytter den almindelige arbejder, men faktisk tager et fair cut for uddelegeringen af opgaven - for det er det eneste et rengøringsfirma gør. De tager bare et langt større cut, som egentlig går udover BÅDE arbejderne og kunderne.

Vi er på begge appstores og web.

Vi lancerede den 3 januar 2022 og har siden da omsat for 20.000 DKK i bookings af frisører alene.

Alt det her, har vi gjort med 0 DKK, og leder nu efter investors der gerne vil være med til at bygge den næste virksomhed der rammer en milliard evaluation.

Vi har vækstfonden bag os, og med en investering ville vi gå efter at implementere vores strategi til at få 1% af rengøringsmarkedet i 2023. Det er svært at se, at vi ikke kan få det med vores tilbud.

Vil du være med til at ændre verdenen?

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

QERV ApS

Odense C, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind