Hero.ai ApS

København, Danmark

Investering Lån

AI startup 'Hero' søger business angel

AI startup 'Hero' søger business angel
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 750.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2022

Med investeringen vil vi opnå de første 1000 betalende kunder og skabe den traction som er nødvendigt for at rejse en større seed runde, som så vil hjælpe os med at bygge en international EdTech virksomhed.

Vi søger atltså en investering til at få vores AI-baseret læseværktøj ud over rampen. Vores produkt er klar til markedet, nu skal vi bruge marketingskroner på at få brugere på.

Samtidigt er et software-produkt naturligvis aldrig færdigudviklet, og vi har en liste med de vigtigste tiltag som vi vil implementere for at ramme endnu bedre på markedet.

Ift ejerandel forestiller vi os en SAFE note aftale som vi allerede har med en anden investor, så risikoen minimeres for begge parter.

Det er en god investering fordi

Vi har et rigtig spændende produkt med utrolig stort potentiale. Vores total addressable market er på mere end et milliard mennesker som læser på engelsk, og vores løsning er ekstrem skalerbar. Med ovennævnte consumer-casen alene estimerer vi en realistisk årlig omsætning på 75M EUR indenfor de næste fem år.

Derudover har vi en roadmap til kommercialiseringen af teknologien via B2B-salg, hvor der også ligger et tårnhøjt potentiale. Bl.a. har Codan og Grundfos udvist interesse for vores teknologi, og førstnævnte mener at den ville kunne "revolutionere forsikringsbranchen".

Vi har et fremragende hold af specialister som dækker de vigtigste områder af vores business, og som med meget få ressourcer har formået at skabe et lækkert og velfungerende produkt.

Her er virksomheden i dag

Hero leverer software som oversætter svære tekster til nemmere sprog. Lidt ligesom Google Translate, bare for nemt sprog.

Vores løsning integrerer sig de steder, hvor vores brugere læser: i deres browser, så de kan 'oversætte' svære artikler direkte på en hjemmeside eller en PDF, og på sigt i MS Word og Google Docs.

Teamet består af vores founders Mie og Joachim, som startede Hero i 2020, samt vores designer Daniel. Mie er selv ordblind, har en cand.merc. fra CBS og har en baggrund som managementkonsulent på KPMG. Joachim er Hero's CTO og har en PhD i Machine Learning fra KU, hvor han forskede netop indenfor teknologien som Hero bygger på, nemling automatisk tekstsimplificering.

Vi er nu et sted hvor produktet er grundigt gennemtestet og klar til at blive smidt ud på markedet. Vi har altså ikke tjent penge på det endnu, men det er vi klar til nu! Efter en fase, hvor det primært vil handle om at brede os ud på markedet og produktet fortsat vil være helt gratis, vil vi inføre en freemium-betalingsmodel, hvor produktet er gratis op til et vist forbrug, hvorefter vi opkræver et månedligt abonnement.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Hero.ai ApS

København, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind