REBORN - We are settlers

Næstved, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Arkitektfirma med koncepter søger investorer

Arkitektfirma med koncepter søger investorer
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 800.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2021

Reborn søger investeringer til skabelse af ny fortolkning af sunde nordiske boliger - inspiration fra vores forfædre - markedet er der. folk vil gerne se en case - design og det estiske egner sig til skovområder / havet meget tæt på naturen. Boligerne er designet i 6 varianter som alle tager udgangspunkt i sundt liv og nærhed.

Skabelse af en oplevelse i hjemmet indbygget med væksthuse/orangerier som en del af helheden. Huse bygges åndbare uden plastik og beton - respekt for naturens resourser.

Bla. tænkes grønne tage ind og træfiber / lerpuds ind som materialevalg.

Har selv 13000 m2 grund hvor jeg tænker at opføre 2 mindre cases - dels til undervisning og fremvisning samt mulighed for tryout i overnatning og mærke indeklimaet og "KNAS" mærke sjælen i det.
pt. arbejdes 100% af tiden på skabelse af fremtidens boform

Det er en god investering fordi

Investeringen er god for der tænkes ud af boksen i forhold til standard løsninger og standard byggerier - dem er der masser af - vi skal tilbage med arkitekturen og skabe wow oplevelser for kommende "settlers" - husene er tiltængt fra +50 m2 til 150 m2 - hele idelogien er at downscale og bringe naturen ind i livet.

www.reborn-settlers.dk

Er der spørgsmål eller lign er du meget velkommen på mobil 28 25 44 15 eller min mail [email protected]

tak for din tid

Her er virksomheden i dag

Reborn står i dag på springet til at springe ud af sin skal - det er en +20 års byggeerfaring i rådgiverbranchen der har skabt visualiseringerne af fremtidens boform. Der ligger projekter i pipeline som tager sit udgangspunkt.

Samtidig er reborn tilknyttet folk som ønsker at bo sammen i fælleskab men stadig leder efter de rigtige steder at bosætte sig i naturen og skabelse af frihed og luft.

samtidig har vi skabt designs af biodomes til helårsbeboelse

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

REBORN - We are settlers

Næstved, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind