IQNITER ApS

9220 Aalborg

Investering Bestyrelse/rådgivning

IQNITER med health tech løsning søger investorer

Senest opdateret: 11-10-2022
IQNITER med health tech løsning søger investorer
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 2.500.000 kr.
Ansatte: 6
Stiftet: 2011

Vi søger samlet 2,5 mio til en post money valuation på 15 mio. Vi har allerede commitment på 1 mio.

Investeringen vil vi bruge til at markedsføre løsningerne og implementere kunder til de 2 segmenter, vi fokuserer på.

Det er en god investering fordi

Potentialet er stort og en udfordring er pt at fokusere på udvalgte segmenter. Vores træningsplatform kan bruges i rigtig mange sammenhænge, da vi hjælper brugerne med at træne rigtigt og nok så de lever et sundt og aktivt liv. Størstedelen af eksisterende træningsløsninger er trackers, der måler hvad du laver, men ikke om det er nok og det rigtigte, du gør. Derfor bruges vores løsning allerede af den erfarne elite sportsudøver, over til den almindelige motionist til mennesker under rehabilitering (bl.a. genoptræning efter skade og Parkinson patienter). Alene den sidste del er enorm og voksende.

Vi har valgt at målrette målrette gennem dels gruppetræning i fitness centre og dels gennem virksomheder som et sundhedskoncept, men har også kunder indenfor rehab området allerede uden, at det pt. er vores fokusområde.

Vi har en række kompetencer internt ifa. udviklere, projektleder og sælger og køber os pt. til de eksterne kompetencer, vi ikke selv har.

Jeg har selv investeret 2,25 mio i IQNITER.

Her er virksomheden i dag

IQNITER har siden etableringen i 2011 leveret software til gruppetræning i fitnesscentre over hele verden. Grundet pandemien har dette marked haft det svært og vi har derfor de seneste år investeret i og videreudviklet vores løsninger til andre segmenter og vi har nu en komplet træningsplatform, der er klar til at blive lanceret i de nye segmenter.

Vi kan med vores komplette løsning hjælpe virksomheder til succes med deres ønske om sundere medarbejdere. Der er masser af evidens, der beviser, at dyrker medarbejderne motion i en vis mængde, vil det give positiv effekt på bundlinjen gennem bl.a. lavere sygefravær og mindre stress. Udfordringen for virksomhederne har været, at tilbyde et bredt motionstilbud, der ikke kun dækker dem, der i forvejen går i fitness centeret. Og online træning er heller ikke nok. Det hele skal bindes sammen og holdes op mod konkrete målsætninger og så skal det krydres med den rette motivation. Og det er det, vores løsning kan. Vi har implementeret WHO's anbefaling om 150 minutters motion om ugen i vores platform så hvert minuts motion bliver 'bogført' på den enkelte og de nudges til at nå de 150 minutter hver uge. Med interne konkurrencer mellem afdelinger hjælper vi med motivationen på arbejdspladsen og ligeledes har vi lavet bootcamps, som motiverer til at træne.

Vi har således taget motion til det næste niveau ved at hjælpe brugerne med at træne rigtigt og nok, hvilket adskiller os fra mange af de apps, motionister bruger i dag, men som mange taber motivationen i igen.

Vi har allerede holdt en række møder med interesserede kunder og feedbacken er meget positiv. Dels har vi haft møder med store virksomheder og dels med virksomheder, der leverer sundhedsordninger/-koncepter til virksomheder og egne kunder og her drøfter vi allerede et pilotprojekt med den ene kunde. Så der er interesse for produktet.

Det daglige ledelsesteam består af Jørgen Nielsen, der før han startede IQNITER har en solid erfaring som udvikler og projektleder i Aalborg Industries og af Lars Peter Busch, der har opbygget LogBuy og solgt det til Visma i 2017 og siden har investeret i en række virksomheder. Vi har for nylig udvidet bestyrelsen med Søren Kargaard, der har en lang baggrund og erfaring fra den finansielle sektor, og vores advisory board med Eskild Ebbesen, 3 dobbelt olympisk mester i roning.

Grundet pandemien er vores omsætning faldet til 1,5 mio. og vi budgetterer i det kommende regnskabsår med en væsentlig fremgang i bruttofortjeneste til 10 mio. Dette primært båret af salg til virksomheder og sundhedsordninger.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

IQNITER ApS

9220 Aalborg

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Lån til køb af virksomhed: Find den rette løsning til dig

Kan man låne penge til at købe en virksomhed? Det korte svar er ja, det kan man godt. Men det er ikke altid en nem proces, og der er en række faktore... læs mere

Lån til opstart af virksomhed: Hvad er dine muligheder?

Hvad er lån til opstart af virksomhed? Et erhvervslån er en type lån, der er designet til at hjælpe nye virksomheder med at skaffe den kapital, der er n... læs mere

Investering i startups - Alt hvad du skal vide

Investering i startups er en spændende mulighed for private investorer, der ønsker at støtte innovative virksomheder og samtidig potentielt tjene en betydel... læs mere

Sådan bliver du en succesfuld privat investor

Først og fremmest er det vigtigt at have en klar investeringsstrategi og en god forståelse af markedet. En undersøgelse foretaget af Finans Danmark viste, a... læs mere

Sådan tiltrækker du en privat investor til din virksomhed

Hvad er en privat investor? En privat investor er en person, der investerer sine egne midler i virksomheder eller værdipapirer med det formål at opnå øk... læs mere

6 råd til at lave en god due diligence inden du investerer i en virksomhed

Investering i virksomheder kan være en risikabel affære, især hvis du ikke udfører en grundig due diligence. Due diligence indebærer en undersøgelse af e... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind