Klaus Lebæk Holding ApS

Slangerup, Danmark

Lån Bestyrelse/rådgivning

Søger kapital til fortsat vækst

Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.300.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2016

Vi søger kapital til vækst i to selskaber.

kr. 600.000,- i Selskab A der pt. omsætter for kr. 11,0 mio. skal øge tempoet i toplinjen og forbedring af bundlinjen på et produktmix der efterspørges mere og mere, og vi vil opnå en markant øget markedsandel i et marked hvor der pt. er få aktører og hvor vores viden spiller en større og større rolle.
Det er målet at omsætte for mere end 25,0 mio. indenfor 3 år.

kr. 700.000,- i Selskab B til at starte forretningen op i et uopdyrket marked med de leverandører vi har langsigtede partnerskab på forretning direkte ud i markedet.

Det er en god investering fordi

Fordi vi tilbyder alternativer i dette duopol lignende marked, med et produkt som kun i fremtiden vil stige i omsætning.

Hertil kommer vores markedsviden på et andet produkt hvor vi tidligere har skabt konkurrentens nuværende markedsandel i Norden, og vi ser en støt stigende vækst, også i dette segment, bl.a. baseret på vores netværk.

Vores kompetencer ligger indenfor disse rammer med produkter og løsninger hvor vi besidder det der skal til for at skabe profitabel forretning.

Vores Europæiske leverandører er alle i en kaliber med en markedsandel som gør at de, alt andet end lige, også er her i morgen.
Vores aftaler er hvor, vi er deres eneste partner i det Nordiske marked, så vi ikke oplever konkurrence fra "os selv" og dermed arbejder vi med en langsigtet strategi.

Her er virksomheden i dag

Vi har været i gang siden november 2016, og med keramiske fliser siden 2006.

Vores (min) baggrund er stærkt funderet i branchen med international erfaring og netværk.

Vores produkt portofølge er:
Trykfast isolering, tykkelsesbesparende isolering med lav lambdaværdi, vådrumsplader og tilbehør samt komplette systemer, til badeværelsesrenovering, innovative gulvvarmesystemer, og keramiske fliser.

Isolerings- og vådrumsplade delen var omsætningen i 2021 på 11,0 mio.
Den keramiske fliseforretning var kr. 6,6 mio.
Driftsselskabet omsatte for kr. 3,2 mio.

Vores afsætning er indenfor industri/præfabrikation, entreprenører og tømmerhandlerne som de primære kunder på isolering.
Keramiske fliser er primært gennem flisebutikker i Danmark.

Den fremtidige g ulvvarme skal være direkte til slutkunden.

Selskab 1: Har forretning og daglig omsætning i hele Danmark.
Efterspøgslen er stærkt stigende og vi har vores isolering med lav lambda værdi, hvor vi reelt i dag er to aktører og dermed den duopol lignende tilstand...
Leverandøren har garanteret os max. 4 ugers leveringstid og vi forventer at kunne opnå en markedsandel på 25 % til 35 % indenfor få år.

Vi har muligheden for at opbygge Norge og dermed fordoble omsætningen/øge indtjeningen i selskabet på vådrumsløsninger i et marked hvor vi i et tidligere virke skabte mere end 48 mio. p.a. og et afkast til virksomheden på mere end 15 %.

Selskab 2: skal l have skabt en forretning og vi har forespørgslerne på bl.a. innovative energibesparende ultratynde gulvvarmeløsninger i et marked hvor vi leverer direkte, baseret på digitale medier.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Klaus Lebæk Holding ApS

Slangerup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind