Dare Copenhagen

Væggerløse, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Webshop Peterelias.dk søger investor

Webshop Peterelias.dk søger investor
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 300.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2016

200.000 - 400.000

20-40%

- Markedsføring, næsten hele beløbet skal bruges på dette.
- Optimering af webshop.
- Pipeline produkter.
- Diverse, trademark, opsætning, produktbilleder/content, mm.

Det er en god investering fordi

- Webshoppen er bygget på shopify, der er købt EAN numre, så en optimering til andre lande eller tredjeparts forhandlere allerede en mulighed.
- Der er en avance på 81%, som kan blive bedre ved større indkøb.
- Produkter differencerer sig fra næsten alle andre brands i frisørsektoren. Feks ved emballagen, 80% er lavet i aluminium. Det enkle skandinaviske design. At jeg har 100% kontrol over produktet, så derfor ender det ikke i f.eks. Normal eller Nicehair. Jeg har lagt en strategi der også differencerer sig fra mine konkurrenter.
- Konkurrenterne er brands som Kevin Murphy, American Crew og Maria Nila. PeterElias har mindst samme kvalitet og ligger nu lidt under i prisen.
- Jeg har 19 år i hårbranchen som konsulent i salonsektoren. Har arbejdet med nogle af de største og mest innovative firmaer. Prøvetid inden køb af agentur på et større brand. Men trak mig da jeg ikke kunne kontrollere at produktet endte på nettet til spotpriser.
- Jeg vurderer et kæmpe potentiale, ikke kun i DK med hele Norden og EU. Red Dot - og Danish Beauty award er potentiel en mulighed. Når brandet bliver større.
- Da jeg ikke har været fuldtid endnu er der kun kradset i overfladen af det uforløste potentiale jeg selv besidder af ideer og tiltag.
- 54% af salget på webshoppen er genkøb, så produktet har en høj kvalitet. God kvalitet og en stærk tro vinder altid.
- Jeg har selv brugt cirka 200.000 i firmaet.
- Der har i 2019 været en investor inden over, men denne havde et firma en kapitalfond opkøbte. Min investor var ef del af opkøbet og måtte ikke have andre interesser. Han startede ideen med webshoppen. Hvor jeg før dette var fokuseret på salondelen.
- Potentialet med webshop og salonsalg har en synergi effekt. Jeg er klar til at slippe salondelen hvis det giver mening.
- Covid-19 har været udfordrende i salondelen og en skiulykke i start 2022 med to brækkede ryghvirvler og to ribben har sat projektet lidt tilbage.

Her er virksomheden i dag

- Webshoppen PeterElias.dk sælger hårprodukter er fuldt funktionsdygtig og kører. Produkterne er udviklet og designet af ansøger og bliver produceret i England.
- Der er varelager for ca 120.000 i salg.
- Der er på webshoppen solgt for kr. 8.000 total på 6 måneder.
- Salg til saloner/messer/stand total på kr. 40.000 siden 2018.
- 2022 er det forventede salg kr. 50.000.
- Jeg har ikke været fuldtid på noget tidspunkt, men det er et mål at jeg tre måneder efter investering bliver dette. Da salget nok først starter der.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Dare Copenhagen

Væggerløse, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind