VO Engineering

Randers NV, Danmark

Investering Lån

VO Engineering

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 3.500.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2019

Vi står med en enestående mulighed for at erhverve et dansk jernbaneselskab med licens, personale og en solid sikkerhedsorganisation, som bygger på mange års erfaring på området.
Vi ønsker at erhverve dette selskab med henblik på at udvikle og bringe ny konkurencekraft og dynamik ind i jernbane gods transport sektoren i Danmark, og på kort sigt også Nordtyskland og Sydsverige. Vi har yderligere branchekendte investorer med, som også bidrager med ny trafik til selskabet.
Undertegnede har leaset 3 lokomotiver til det nye selskab.

Det er en god investering fordi

Vi overtager en eksisterende virksomhed, med alle nødvendige tilladelser, licenser, certifikater, og en "ok" mængde trafikker, som løber rundt. Vores opgave bliver at videreudvikle og skabe vækst, hvilket vi allerede har de første store kunder klar til. Vi bidrager envidere godt til den grønne omstilling af godstransporten.

Her er virksomheden i dag

Vi er klar til at overtage og drifte virksomheden, i samarbejde med den nuværende ledelse af virksomheden, som følger med i overdragelsen. Projektet er begunstiget af branchekendte investorer, og betydelige driftsklare trafikker, og et antal trafikker under forberedelse. Der ligger en aftale om transporter for en stor supermarkedskæde klar, og vi vil flytte store mængder af lastvognstransporter mellem Sydnorge og Tyskland/Italien over på jernbanen, med meget store miljømæssige gevinster, i form af Co2 reduktioner.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

VO Engineering

Randers NV, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind