Is

Nordhavn, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Plantebaseret isvirksomhed søger medejer

Plantebaseret isvirksomhed søger medejer
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: 7
Stiftet: 2021

Vi søger hovedsageligt en person som har erfaring med drift af forretning og vækst.Vi producerer verdens lækreste is, har super produktionslokale og beliggenhed af butikken. Vi brænder for vores produkt og god service, men leder efter en som kan hjælpe os med at vokse. Vores is er 100 % plantebaseret, så udover de kunder som kommer pga. den bare smager bedre end andet is, har vi også mange veganere og mælkeallergikere.

Det er en god investering fordi

Der er et meget stort potentiale indenfor mælkefri is, som kun vokser.Vi har eksklusivaftale med det italienske firma, hvorfra vi importerer vores råvarer. og har i samarbejde med dem udarbejdet en vegansk base, så vi kan lave alle slags is, med den normale cremede konsistens som flødeis. Vi har også mange turister, som giver utrolig god feedback.

Her er virksomheden i dag

I 2018 startede vi med produktion af italiensk is. De mælkefri varianter blev mere og mere efterspurgte, og i 2021 blev vi enige om at vi vil gå 100 % plantebaseret. I dag har vi produktion og butik ved vandet nord for København. Der er rig mulighed for B2B produktion, og vi tænker det er den vej vi bør gå for at vækste.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Is

Nordhavn, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind