Energy For Life

Ballerup, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Grøn energi projekt søger investor

Grøn energi projekt søger  investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 400.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2020

Formål med dette projekt er at Teknologisk Institut, i Aarhus afdeling for Energi & Klima og AAU Ålborg Uni- versitet, vil foretage en uvildig omfattende test af eksisterende Opdrift værk, og sammen med dansk erhvervsliv foretage grundigeanalyser.
Dette projekt har et meget stort potentiale og analyserne samt test vil danne grundlag for opføre et kinetisk opdrift-elværk i Danmark, som kan blive ”udstillingsvindue” for hele Danmark og EU.
Selve opfindelsen er en kombination af mange elementer, ideen til opdrift kraftværk, kom oprindeligt fra militær ubådsteknologi, men består af mange elementer både på selve opdrift delen som sker i en vand cylinder/skakt og magnet generatorer samt delene som tilfører lufttilførsel. De væsentlige dele (generators) produceres i EU og er af tysk oprindelse, og samles af elementer som tilføres fra forskellige industrier.
De fysiske rammer for et Kinetisk Opdrift Værk, kan derfor udføres af danske firmaer, her er tale om skakter på 25 meter der sænkes ned i undergrunden, og at etablere selve overbygningen med kraftig udluftning i tagregionen. Disse opgaver vil skabe dansk knowhow og kunne udliciteres til danske virksomheder og rådgiv- ning selskaber.
Teknologien er klar til brug, derfor vil Teknologisk Institut uvildige test af eksiste- rende elværk, kunne genbekræfte at teknologien lever op til producentens angivelser, herefter kan et værk opføres i Danmark, så snart de nødvendige analyser er foretaget, teknologien er testet i drift gennem 6 år, vi har foretaget grundig research samt besøgt værker og forskningscenter. Ny test fra svensk ingeniør, viser som andre at systemet yder det producenten lover. Vi forventer ved projektets afslutning kunne starte en opførelse i Danmark og når første anlæg er etableret opnå en betydelig disponering. Derfor er dette projekt nøglen til kunne tilbyde produktet og have sikkerhed for ydelse.

Det er en god investering fordi

vi gør Danmark helt grøn og effektiv, stabil grøn el .
Ikke afhængig af vind og vejr, fylder ikke store arealer som solenergi, generer ikke landskaber som vindenergi 150 meter høje tårne ofte med oliespild og ret omkostningsfulde at nedlægge, giver mange danske arbejdspladser i bygge anlæg branchen, kan placeres i boligområder da de har lav støjniveau. Kan justeres i forhold til energibehov, er lette betjene, tænd/sluk, kan anvendes til egen brug, kan anvendes til elnettilslutning, kan udvides i takt med en virksomhed ekspanderer, kan anvendes på øer og egne uden stærkstrømkabler, giver stabil levering grundet reserve sektioner. Kan kombineres med andre grønne energier.

Her er virksomheden i dag

Efter godkendt analyse af værket fra Teknologisk Institut vil det være klar til st markedsføre

Er i følgende branche(r):

Cleantech energi miljø
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Energy For Life

Ballerup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind