Sightsee

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering Bestyrelse/rådgivning

Abonnementsbaseret indholdstjeneste søger investor

Senest opdateret: 08-04-2024
Abonnementsbaseret indholdstjeneste søger investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2022

Virksomheden søger kapital til

Vi forventer et kapitalindskud på mellem DKK. 250.000-500.000, mod ejerandel i forretningen.

Midlerne skal benyttes til at sætte turbo på produktion og udvikling af platformen.

Det er en god investering fordi

Abonnementsbaseret indholdstjeneste.
Store konkurrence-fordele.
Unikt produkt.
Vi har stort netværk og 20 års erfaring indenfor turismen i DK.
Der fremsendes gerne Investor præsentation med uddybende oplysninger.
Se mere på www.sightsee.dk

Her er virksomheden i dag

Vi nytænker formidlings- og oplevelsesproduktet for Outdoor Turisme markedet. Outdoor formidlingen er mangelfuld, og der er store muligheder for at forbedre markedet.

Der er en meget kraftig stigning i efterspørgslen på outdoor-oplevelser af danske og udenlandske turister, tilmed er outdoor-temaet gennemgående i VisitDenmarks nationale markedsførings-strategi.

Vi har (med hjælp fra Dansk Kyst- og Naturturisme) udviklet en abonnementsbaseret formidlings- og oplevelseskoncept, med et spil-baseret oplevelseslag, for det nationale marked samt turismen i Danmark.

Det er en indholdstjeneste med unikke lydfortællinger., sammenlignelig med andre kendte indholdstjenester, så som Mofibo (bøger), Spotify (musik) og Netflix (film), som alle er kendetegnet ved indhold og abonnement.

Der tilføjes et spil-baseret oplevelseslag ud over lydfortællinger, så der er et stærkt incitament til øget deltagelse og interesse samt at få en ekstra oplevelsesværdi, hvilket er medvirkende til at fastholde brugeren på platformen.

Konceptet er meget langt i udviklingen og produktionen af unikt indhold er i fuld gang.
Der er udviklet en god "go-to market" plan og der er masser af potentiale i markedet, med store indtjeningsmuligheder. Der er store konkurrencemæssige fordele, med dette nytænkende produkt.

Indtil videre har vi "bootstrappet" udvikling af strategi og koncept, produktion af App samt generering af formidlingsproduktet. Der er en klar plan og vi er nu klar til at speede processen op, og vil derfor tiltrække kapital til lancering af den endelige platform.

Om Produktet:
Find hatten og din indre Indiana Jones frem, og tag på opdagelse sammen med familie og venner til oversete, gemte og glemte steder i Danmark.

Få underholdende lyd-fortællinger, sagn og myter om konspirationer og intriger, gale herremænd, kongefald, prinsesser i indemurede vægge, ulykkelig kærlighed, kæmper og trolde som kaster med sten, uhyggelige spøgelser, fantastiske bygningsværker og forunderlige mirakler. Fortællinger som gennem generationer har været fortalt om netop disse steder.

Forestil dig Danmark som én stor spilleplade og bliv ekspert i at tage på opdagelse. Besøg Outdoor Attraktionerne og deltag i de spændende nyudviklede spilbaserede tiltag.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Sightsee

Se også disse relaterede

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind