Sightsee

Næstved, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Abonnementsbaseret Oplevelses- og formidlingsplatform søger investor

Abonnementsbaseret Oplevelses- og formidlingsplatform søger investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 100.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

Vi forventer et kapitalindskud på mellem DKK. 75.000 og 150.000, mod ejerandel i forretningen.

Midlerne skal benyttes til færdigudvikling af platformen

Det er en god investering fordi

Stort forventet årligt afkast af investeringen. Vi fremsender gerne Investor pitch deck med uddybende oplysninger.

Her er virksomheden i dag

Formidlingen på Outdoor Attraktioner er mangelfuld, og der er store muligheder for at indtage markedet, ved at nytænke formidlings- og oplevelsesproduktet.

Der er en meget kraftig stigning i efterspørgslen på outdoor-oplevelser af danske og udenlandske turister., og outdoor-temaet er gennemgående i VisitDenmarks nationale markedsførings-strategi.

Vi har (med hjælp fra Dansk Kyst- og Naturturisme) udviklet en abonnementsbaseret formidlings- og oplevelsesplatform med et game-baseret oplevelseslag, for det nationale marked og turismen i Danmark.

Platformen er indholdsbaseret med unikke lydfortællinger.
Sammenligneligt med andre kendte indholdsbaserede platforme, så som Mofibo (bøger), Spotify (musik) og Netflix (film), som alle er kendetegnet ved indhold og abonnement.

Der tilføjes et game-baseret oplevelseslag ud over lydfortællinger, så der er et stærkt incitament til øget deltagelse og interesse samt at få en ekstra oplevelsesværdi, hvilket er medvirkende til at fastholde brugeren på platformen.

Konceptet er færdigudviklet og produktionen af unikt indhold er i fuld gang.
Der er udviklet en god "go-to market" plan og der er masser af potentiale i markedet, med store indtjeningsmuligheder. Der er store konkurrencemæssige fordele, med dette nytænkende produkt.

Indtil videre har vi "bootstrappet" udvikling af konceptet, produktion af MVP'er samt generering af formidlingsproduktet. Med en klar plan, er vi nu klar til at speede processen op og vil derfor tiltrække kapital til lancering af den endelige platform.

Om Produktet:
Find hatten og din indre Indiana Jones frem, og tag på opdagelse sammen med familie og venner til oversete, gemte og glemte steder i Danmark.

Få underholdende lyd-fortællinger, sagn og myter om konspirationer og intriger, gale herremænd, kongefald, prinsesser i indemurede vægge, ulykkelig kærlighed, kæmper og trolde som kaster med sten, uhyggelige spøgelser, fantastiske bygningsværker og forunderlige mirakler. Fortællinger som gennem generationer har været fortalt om netop disse steder.

Forestil dig Danmark som én stor spilleplade og bliv ekspert i at tage på opdagelse. Besøg Outdoor Attraktionerne og deltag i de spændende nyudviklede spilbaserede tiltag.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Sightsee

Næstved, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind