Ny type brandalarm (kan forebygge faldulykker)

Faaborg, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Ny type brandalarm

Ny type brandalarm
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 1.200.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2018

Kapital til produktudvikling og (har en prototype med alle de mekaniske dele) salg til en ny type brandalarm.
Gerne flere investorer med mindre beløb på 25.000-50.000 kr.

Det er en god investering fordi

Bliv medejer af et godt projekt med fremtidsmuligheder i.
Den nye type brandalarm har mange fordelene i forhold til nutidens kendte brandalarmer: nemt batteriskift, nem at betjene, forebygger 99,9% faldulykker fra stol/stige idet funktionstest og deaktivering ved falske alarmer kan foregå imens man står på gulvet med hvilken som helst genstand, der kan forlænge en persons personlige rækkevidde.
Funktionstest og batteriskift udføres sandsynligvis oftere, fordi det bliver nemmer at tilgå sine brandalarmer.
På længere sigt kan denne brandalarm opgraderes til fast strømforsyning og kan ligeledes indgå i IOT- systemet og dermed installeres i industrien, hvor brandsikkerhed vægtes meget højt (ældre brandalarmsystemer i industrien kan opgraderes med nye funktioner).
Ud over at virke som brandalarm forebygger den nye type brandalarm også 99,9 % faldulykker fra stol eller stige i forbindelse med batteriskift, deaktiver falske alarmer samt den årlige funktionstest.
Alle nævnte betjeningseksempler kan foretages, imens man står på gulvet, hvorfor der også kan være en besparelse for sundhedsvæsenet.
I Europa findes der sandsynligvis 1.000.000.000 røgalarmer med et 9 volt batteri ( i 80 % at tilfældene er montering i beslaget svært, fordi man næsten skal have hovedet helt op til loftet ved at benytte nytidens brandalarmer). Et batteri holder i ca. 2 år, hvilket vil sige, at der skal foretages omkring 400.000.000 batteriskift om året.
Ligeledes anbefales det, at man foretager en funktionstest af røgalarmer én gang om året. Det er der sandsynligvis nok 500.000.000 mennesker, der gør.
Ud af 1.000.000.000 røgalarmer sker der sandsynlig også 500.000.000 falske alarmer om året, som skal deaktiveres.
I forhold til ovennævnte betjeningseksempler bliver det til 1.400.000.000 menneskelig interagering med en brandalarm.
Ud af de 1.400.000.000 interaktioner med brandalarm vil en vis procentdel komme til skade ved faldulykke og kræver derfor behandling på sygehus/læge.

Brandalarmen kan monteres/betjenes på skråvægge. Det vil sige, at de nemt kan monteres med monteringslim i kip på et loftrum hvor man normalt ikke har brandalarmer, og derefter kan man alligevel betjene brandalarmerne med batteriskift og funktionstest.


Målgruppen er i første omgang personer 60+ da balanceevnen aftager med alderen.
For nem opbevaring, så er stængerne kun 3x20 cm lang, da den længde nok vil dække behovet for at nå sin brandalarm i 75 % af tilfældene.
Falske alarmer kan deaktiveres og den anbefalet årlige funktionstest af brandalarmer kan foretages med en hvilken som helst genstand imens man står på gulvet.
I mange byhuse/lejligheder (oplysninger fra ejendomsmægler) fra før 1950, er der ofte meget højt til loftet, og derved bliver personer nødt til, at benytte stol eller stige for at kunne nå op til brandalarmen med hånden, og dermed er der fare for at falde ned på genstande/gulvet og komme til skade.
Ligeledes har mange boliger i Sydeuropa (en person nævnte en gang, at det er fordi, de gerne vil have varmen i loftet når det bliver rigtigt varmt).
Designet skal udformes så alle dele er samlet i et, og kan derfor nemt gemmes væk i et kosteskab.


Kommer gerne og demonstrerer en prototypen for 5-10 interesseret.

Her er virksomheden i dag

Har ideen og de mekaniske dele til en brandalarm som har en del fordele i forhold til nutidens brandalarmer.

Er i følgende branche(r):

Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Ny type brandalarm (kan forebygge faldulykker)

Faaborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind