localhero. ApS

8541 Skødstrup

Investering Bestyrelse/rådgivning

Sindsygt godt Tech koncept er klar til at vækste nu - kontakt [email protected]

Senest opdateret: 02-11-2023
Sindsygt godt Tech koncept er klar til at vækste nu - kontakt thomas@localhero.dk
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.900.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

Virksomheden søger kapital til

localhero. er SÅ klar til at blive most ud i Danmark, alt er så klart at lige netop dette koncept skal brænde igennem nu, specielt hvor mange virksomheder lukker og slukker.

Jeg søger derfor de rette der kan være med til at få mit team af sælgere eller på anden vis til at køre endnu hurtigere.
Jeg er partner og medejer af en anden virksomhed der gør jeg ikke selv kan være på landevejen, og det ærgrer mig, for det her bliver en kæmpe succes, og tiden er lige præcis nu.

Jeg vil ikke pt. sætte et fast beløb på, da det kan være noget helt andet eller tredje måde at der skal investeres på. Men lige nu er det der virker at få kontaktet virkedersomhed med de materialer jeg har udvilket. Og det er her jeg har brug for nogen der kan skubbe på. Mit team koster pt. 37.500kr. inkl moms bestående af 2-3 sælgere der enten køre, booker, eller ringer.
Den process kan jeg pt. ikke selv oppebære da jeg har investere det meste i udvikling og færdige gøre virksomhedens produkt.

Det er en god investering fordi

localhero, styrker og støtter de lokale virksomheder, det er med til at holde fast i deres kunder efter lukketid. De store kanoner bruger det, nemlig en kunde klub, Matas, Cirkel K ikea family osv. De bruger millioner på der kunder igennem deres kunde klub, fordi det er en god forretning. localhero tilbyder at kunde klub til små og mellemstore virksomheder, samlet i et shopping univers. Iden er at vi skal kunderne tilbage i butikkerne hvor de kan skabe mersalg, og det kan localhero. Her reservere de et tilbud så de kommitter sig på en helt anden måde som de skal ned og indløse og hente.
localhero køre på abbonnement, og salg at NFC signup chips hvor kunderne kan tilmelde sig butikkernes kundeklub ved at holde mobilen henover chippen.
Hvis man investere i locahero. hjælper vi andre virksomheder fordi det er sympatisk projekt, vi tager ikke procenter, oprettelse og gebyr, kun et abb. til 495, eller premium til 895 pr. måned. plus moms - Der mere end 150.000 små virksomheder, og alle kan kobles på fordi det er lokalt baseret.
App'en er udvilket så det kan sende en push besked ud når de nærmer sig deres ynglings butik som har en kundeklub på lokal her.
Localhero har få faste udgifter, det er hosting, telefoni, og når der skal fremstilles nye eller ekstra chips. Pt er der lavet 100 stk.
En investor eller partner vil lynhurtig få penge igen når væksten er boostet. Virksomhederne finder hurtigt ud af at det er et produkt de ikke kan undvære.
Projektet er lagt på mediernes tunge, så de løbende udkommer. Fokus område er pt. Århus men det skal køre landsdækkende.

Der er lagt mere end 3000 timer udvikling og brugt knapt 1.5mill af mine egen penge, dvs. der er intet gæld til nogen. Det forventes de første abonnenter bliver aktive i slut 2023, da jeg pt. køre gratis.
En investor eller partner vil få en procentdel af overskuddets fordelt efter overskud til virksomhedes udvikling.
Jeg høre meget gerne ideer og tilbud. Og jeg sender genere detaljer. Indtil videre er der ingen omsætning, siden start i november.

Her er virksomheden i dag

localhero. er igang med at modtaget nye kunder, nye kunder er vores partner, der køber et abb. på localhero. indtil videre opretter vi dem gratis, så de kan se og føle effekten af det. Det er vi nød til da det er nyt.
localhero. er klar til at vækste, jeg har alt hvad der skal til, pånær det punch der skal kontakte virksomheder, jeg har selv været igang og skaffet de første, så jeg mangler nogle der kan fortsætte, når det ikke kan være mig selv koster det selvfølgelig penge.

localhero. har:
virksomheder på nu, responsiv website, køreklar App, markedsføringsmaterialer, NFC hardware til butikkerne, facebook, instagram, linkedIn, sælgere, video-content, køreklar Influenter.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

localhero. ApS

8541 Skødstrup

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Privatlivspolitik og databeskyttelsesforordningen

Hvorfor indsamler Capino data om dig? Det er forskelligt, hvilket formål vi har med indsamling af dine data. Herunder kan du se en række mulige eksempler ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind