Sport2gether

SLANGERUP, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Sport2gether - App der forbinder folk igennem aktivitet

Sport2gether - App der forbinder folk igennem aktivitet
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 750.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

Vi søger investering/partner til at komme ud på markedet og begynde at tjene penge på vores produkt. Derudover er der lidt udvikling i pipeline som også vil være fantastisk at kunne gå igang med.

Det er en god investering fordi

Vi har set en udfordring i markedet som kan hjælpe mange af vores kunders udfordring og det er en gamechanger som har kæmpe vækspotentiale til hele verden. Der er lavet et kæmpe forarbejde hvor der er brugt 3 år fra ide, til udvikling, til test, til mere udvikling til mere test, og vi er nu klar til markedet.

Her er virksomheden i dag

Vi søger en investor/partner til vores projekt som desværre er ved at løbe tør for kapital.
Appen Sport2gether, handler om at finde andre at dyrke motion med. Appen er let at bruge, let at kommunikere med andre, let at oprette sine aktiviteter både de gratis men også de betalende, udfordringer man kan deltage i, man kan dele oplysninger på SoMe, mail, sms mm. Starte sit eget community, lave billig relevant markedsføring, samt meget mere. Appen er på dansk, engelsk og spansk.
Vi har været i gang med projektet i 3 år, hvor det seneste år er det hele blevet testet igennem, og vi har ca. 1300 brugere, dog har vi ikke brugt penge på markedsføring det seneste år, grundet udvikling af appen. Den seneste udvikling vi har lavet en API, som kan integreres til et system med mange behandlere, personlige trænere/instruktører mm. Som er lige på trapperne, hvilket vil give en stor base af aktiviteter på appen, når markedsføringen går i gang.
Der tjenes penge på abonnement, små 5 sek. reklamer, tilmeldingsgebyr til events, markedsføring på app. og flere ting når der er kommet volume på af brugere.
Der er søsat mange initiativer med kommuner, DIF, DGI, rejse branchen, samt en masse spændene ideer i pipeline, som kan tage appen til et højere niveau.
Der er udviklet design og brand, forretningsplan, økonomi værktøj, affiliate værktøj til influencers, nyhedsbrev, statistik og analyser på app og hjemmeside samt meget mere.
Vi har et Indisk team som koder hvilket holder udgifter lavt, vi har en projektmanager som har en no cure no pay løsning og som arbejder på at sælge appen som licens til udlandet. Min sælger har vi måtte stoppe samarbejdet her fra 1.1.23 grundet manglende økonomi, samt andre freelancer.
Så lyder det som et spændene projekt hvor du kunne se dig som medejere og klar til at smøre hænderne op så vi kan forsætte udviklingen og salget af produktet, så glæder jeg mig til at høre fra dig.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Sport2gether

SLANGERUP, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind