Skillzy Academy

København, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Skillzy Academy - Revolutionerende lærings app gør matematik til et spil

Skillzy Academy - Revolutionerende lærings app gør matematik til et spil
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 450.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2023

Læringsappen Planet Peanut, er en revolutionerende spil app, der gør det sjovt og engagerende at lære matematik.

Vi søger 450.000 kr. for 7% af vores virksomhed, for at kunne opnå 100.000 brugere inden for de næste 6 måneder, hvor 5% er betalene brugere. Pro versionen af appen vil være tilgængelig gennem et månedligt abonnement.

Vi har brug for et fantastisk design og flotte animationer til at gøre spiloplevelsen forførende for elever som er vant til et højt visuelt niveau og vi skal sikre at vores kode base kan håndtere antallet af brugere samt et højt niveau af sikkerhed der gør at den ikke går ned.

Pengene giver os mulighed for hyrer personer med disse kompetencer samt gøre at vi kan blive ved med at arbejde fuld tid på projektet indtil vi rejser næste investering og skaber en indtægt gennem appen.

Det er en god investering fordi

Jeg har igennem min uddannelse hjulpet mine venner og klassekammerater op til eksaminer i matematik og ved at alle har kompetencerne til at forstå det vi skal lærer i skolen, selv dem der ikke virker til at passe ind i skolesystemet, så længe de får den rigtige hjælp og deres opmærksomhed bliver fanget.

Planet Peanut er en magisk, fjern planet, der er hjemsted for et fællesskab af hamster. Når eleverne tilslutter sig appen, får de deres egen avatar, som bliver deres guide og ledsager på deres rejse gennem Planet Peanut. Appen byder på en bred vifte af interaktive og spændende matematikaktiviteter, som eleverne kan gennemføre for at klare sig i denne verden og optjene point, stige i niveau og låse op for nye elementer til deres avatar.

Men det er ikke alt! Vi har også en indbygget konkurrencefunktion, hvor elever og klasser kan konkurrere mod hinanden for at tjene flest point og vinde den årlige konkurrence for "The Golden Peanut".

Jeg er overbevist om, at Planet Peanut har potentialet til at ændre den måde, eleverne ser og nærmer sig matematik på, især i betragtning af det faktum, at svimlende 50 % af elever har alvorlig matematikangst. Dette er en trist og uheldig realitet, da forskning har vist, at det at klare sig godt i algebra er den største indikator for en elevs succes videre i deres uddanelse.

På grund af den realitet vil The Gates fonden investere 1.2 billioner dollars i matematik undervisning og resurser der forbedre undervisningen. Dette, samt mange andre initiativer giver os en fantastik mulighed for at rejse kapital i senere finansierings runder, der kan give os midlerne til at lave et produkt der opfylder vores vision.

Med vores app sigter vi mod at hjælpe med at reducere matematikangst og forbedre elevernes matematiske evner, hvilket gør dem mere selvsikre og bedre forberedt på deres fremtid.

Her er virksomheden i dag

Vores app tager alle de funktioner, der gør succesfulde spil så vanedannende og kombinerer dem med et robust pensum af matematiklektioner, så eleverne kan lære og forbedre deres matematikfærdigheder, mens de har det sjovt.

Appen lanceres i januar 2023, med de mest fundamentale funktioner. Spillere kan træne deres hovedregning ved at spille spil mod dem selv eller live mod deres venner. Vi har testet appen i 8 og 9 klasser i Danmark og vist at elever synes spillet er sjovt.

For at promovere appen har vi lancere "DM i hovedregning" igennem appen, som starter den 1. marts, hvor vi har tæt på 10.000 elever skrevet op. Dette er en konkurrence som man kan tilmelde sig til gennem appen og konkurrere klasse mod klasse.

Jeg har indtilvidere kodet hele appen mens min bror Mikkel og vores 3. co-founder Peter har stået for vores marketing strategi. Vi har opnået de 10.000 tilmeldte organisk uden at bruge en krone.

Lige nu arbejder vi på at rejse kapital og at gøre appen klar til DM i hovedregning.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Skillzy Academy

København, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind