Planet Peanut

2450 København

Investering Bestyrelse/rådgivning

Planet Peanut - Kombinere E-læring med E-sport

Senest opdateret: 15-01-2024
Planet Peanut - Kombinere E-læring med E-sport
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 550.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2022

Hvad laver virksomheden?

Vi har lavet et matematik-konkurrence-facilitering værktøj der sammensætter E-læring med E-sport. Mere end 12.000 danske studerende og 1200 klasser, har deltager i matematik konkurrencer gennem vores app. Ved at lave holdkonkurrencer, hvor det gælder om at tjene point til ens klasse, motivere vi elever til at lave matematik samt opfordre til social læring og sammenhold i klassen.

Eleven downloader appen, opretter en bruger og derefter kan de gå i gang med at spille. Spillet går ud på træne sin hamster til at kunne begå sig på Planet Peanut. Eleven træner deres hamster ved at svare på matematiske spørgsmål, hvor eleven optjener point hver gang de svare rigtigt. De kan spille live mod hinanden og konkurrere deltage i konkurrencer. I løbet af skole året deltager de i et liga system hvor deres hold (klasse) kan rykke op og ned i liga systemet. De kan også deltage i enkeltstående konkurrencer i løbet af året, der varer mellem 5 og 20 dage, hvor de vil bliver udfordret i specifikke matematiske emner.

Virksomheden søger kapital til

Vi søger 550.000 kr. for 7% af vores virksomhed, for at kunne opnå 100.000 brugere inden for de næste 6 måneder, hvor 5% er betalene brugere. Pro versionen af appen vil være tilgængelig gennem et månedligt abonnement.

Vi har brug for et fantastisk design og flotte animationer til at gøre spiloplevelsen forførende for elever som er vant til et højt visuelt niveau og vi skal sikre at vores kode base kan håndtere antallet af brugere samt et højt niveau af sikkerhed der gør at den ikke går ned.

Pengene giver os mulighed for hyrer personer med disse kompetencer samt gøre at vi kan blive ved med at arbejde fuld tid på projektet indtil vi rejser næste investering og skaber en indtægt gennem appen.

Det er en god investering fordi

Jeg har igennem min uddannelse hjulpet mine venner og klassekammerater op til eksaminer i matematik og ved at alle har kompetencerne til at forstå det matematik vi skal lærer i skolen, selv dem der ikke virker til at passe ind i skolesystemet, så længe de får den rigtige hjælp og deres opmærksomhed bliver fanget.

Planet Peanut er fjern planet, der er hjemsted for et fællesskab af hamster. Når eleverne tilslutter sig appen, får de deres egen avatar, som bliver deres guide og ledsager på deres rejse gennem Planet Peanut. Appen byder på en bred vifte af emner og spændende matematikaktiviteter, som eleverne kan gennemføre for at klare sig i denne verden og optjene point, stige i niveau og låse op for nye elementer til deres avatar.

Vi er overbevist om, at Planet Peanut har potentialet til at ændre den måde, eleverne ser og nærmer sig matematik på, især i betragtning af det faktum, at svimlende 50 % af elever har alvorlig matematikangst. Dette er et problem der skal løses, da forskning har vist, at det at klare sig godt i algebra er den største indikator for en elevs succes videre i deres uddanelse.

På grund af netop den realitet vil The Gates fonden investere 1.2 billioner dollars i matematik undervisning og resurser der forbedre undervisningen. Dette, samt mange andre initiativer giver os en fantastik mulighed for at rejse kapital i senere finansierings runder, der kan give os midlerne til at lave et produkt der opfylder vores vision.

Med vores app sigter vi mod at hjælpe med at reducere matematikangst og forbedre elevernes matematiske evner, hvilket gør dem mere selvsikre og bedre forberedt på deres fremtid.

Her er virksomheden i dag

Vi har rejst 1.1 milion fra Innovations fonden i september 2023. 13.000 elever har oprettet en bruger i vores app, hvor 9.9% af dem er aktive hver måned (Duolingo har 7% aktive brugere om måneden). Vi har afholdt 3 konkurrencer, hvor 1200 klasser har deltaget i gennem de seneste 11 måneder.

Ved at kombinere spil funktioner med matematik opgaver, har vi fået individuelle elever til at løse op til 25.000 matematik opgaver på en måned. Vi har lavet en app hvor elever kan vælge deres egen avatar, optjene point, stige i level, købe ting til deres avatar og spille mod hinanden, mens de lærer matematik.

En lærer skriver: "Forresten så er størstedelen af klasse ellevilde med app'en, og de har virkelig fået motivationen for at lave matematik! Hvilket er virkelig flot for den klasse, da de har haft en del udfordringer”

De næste 6 måneder udvider vi emnerne i appen og gør klar til at lancere nationale matematik konkurrencer i andre lande.

Er i følgende branche(r):

Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Planet Peanut

2450 København

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind