Orbitvu Nordic

Fredensborg, Danmark

Lån

Søger lån til virksomhedskøb

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 3.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2015

Søger lån til køb af virksomhed med stort vækst potentiale. Virksomheden handler med fotostudier som via hard-& software tilbyder bl.a ecommerce forretninger løsninger der kan reducerer tid anvendt på billeder, herunder redigering og fritlægning. Virksomhedens produkter er med til at optimere processen omkring billeder til e-commerce, og tilbyder en unik løsning til bl.a 360 grader billeder. Løsning er software mæssigt intuitiv, og fungerer som en plug and play løsning, hvor forudinstalleret templates ligger klar i softwaren ved login.
Der er i dag samarbejde med bl.a Vækstfonden om at medfinansiere købet, og køber kommer selv med 30% af købssummen.

Det er en god investering fordi

Virksomheden rummer et stort udyrket marked indenfor bl.a. udlejning til mindre e-commerce forretninger samt til producerende virksomheder, hvor fotostudier bl.a andet kan anvendes til produktkataloger.
Grundet ressource mangel har man ikke dyrket det skandinaviske marked i det omfang det har været muligt, og der har manglet salgskræfter til at dyrke de leads der er kommet ind via annoncering.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden omsatte i 2022 for 5,6 mio kr og i 2021 for 6,1 mio. kr. Teamet består idag af 2 studerende med tilknyttet timeansatte. Omsætningen for indeværende år forventes at lande på 5,6 mio kr. (grundet ejerskifte), og forventningerne til 2024 vil være i størrelseordnen 7,7 mio kr.
Ideen er at få tilknytte en professionel sælger samt et callcenter der kan indsamle og dyrke de leads når de kommer, og have en mere kontinuerlig opfølgning på dem. Derudover skal marketingsplanen ændres således man går mere direkte efter de korrekte kunder.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Orbitvu Nordic

Fredensborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind