8270 Højbjerg

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

WOA

Senest opdateret: 26-01-2023
Stadie: Idefasen
Skal bruge: 0 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2023

Vi søger investor/sparingspartner/rådgiver der kan tage os det sidste stykke. Vi har angivet behovet for kapital til kr. 0,- men der skal bruges ca. dkr. 15 mio. over en 3 årig periode, men det er ikke et krav at den rette person investerer.

Vi er i lige så høj grad på udkig efter den eller de rette personer der kan rådgive og hjælpe med at klargøre projektet således at det kan "afsættes" på de rette vilkår til eventuelle investorer - for den eller de rette der kan tage projektet det sidste stykke vil dette naturligvis afføde en del af virksomheden.

Den eller de rette personer har formentlig investeret i startups før og har indgående kendskab til skalering og finansieringsmuligheder. Det kan også være personer der har lavet en exit af egen forretning og ønsker at bidrage med erfaring og ikke mindst netværk til netop vores rejse.

Vi har ikke behov for netværk indenfor vores kundesegment der er musikbranchen.

Vi bevæger os inden for blockchain og digitale kontrakter, hvor vi det sidste år har klargjort vores "forretning" ved at beskrive og udvikle den til et stadie hvor vi har præsenteret den for brugerne. Vi er nu klar til at færdiggøre platformen som skal repræsentere virksomheden.

Vi har et team af folk der har erfaring med selve udviklingsdelen og brugerne og har i den forbindelse allerede indgået aftaler med fremtidige brugere af platformen. Vi har taget tilgangen "use cases first" for at sikre platformens eksistensberetigelse.

Det er en god investering fordi

Vi har et projekt der ser ind i fremtiden og som har mærkbare skaleringsmuligheder nationalt og internationalt.

Derudover løser vi nogle problemstillinger for en branche der har været udsat for en værdiafvækst gennem flere år.

Personerne bag og på projektet har alle specialer indenfor de områder vi bevæger os i - fintech, blockchain og musikindustrien.

Vi fremsender gerne yderligere materiale til den eller de rette personer der måtte henvende sig.

Vi anser hele Danmark som vores arbejdsområde, hvorfor den rette kan være bosat over hele Danmark eller i udlandet for den sags skyld.

Her er virksomheden i dag

Som nævnt er vi klar til at færdiggøre vores platform med de udvalgte partnere - den kan færdiggøres til pre-launch i løbet af 14 uger.

Vi har boardet de første "kunder" / "use-cases" og fortsætter arbejdet med dette i hele forløbet. Disse er gennemarbejdede med den enkelte kunde og kan naturligvis efterprøves hvis dette ønskes.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

8270 Højbjerg

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Lån til køb af virksomhed: Find den rette løsning til dig

Kan man låne penge til at købe en virksomhed? Det korte svar er ja, det kan man godt. Men det er ikke altid en nem proces, og der er en række faktore... læs mere

Lån til opstart af virksomhed: Hvad er dine muligheder?

Hvad er lån til opstart af virksomhed? Et erhvervslån er en type lån, der er designet til at hjælpe nye virksomheder med at skaffe den kapital, der er n... læs mere

Investering i startups - Alt hvad du skal vide

Investering i startups er en spændende mulighed for private investorer, der ønsker at støtte innovative virksomheder og samtidig potentielt tjene en betydel... læs mere

Sådan bliver du en succesfuld privat investor

Først og fremmest er det vigtigt at have en klar investeringsstrategi og en god forståelse af markedet. En undersøgelse foretaget af Finans Danmark viste, a... læs mere

Sådan tiltrækker du en privat investor til din virksomhed

Hvad er en privat investor? En privat investor er en person, der investerer sine egne midler i virksomheder eller værdipapirer med det formål at opnå øk... læs mere

6 råd til at lave en god due diligence inden du investerer i en virksomhed

Investering i virksomheder kan være en risikabel affære, især hvis du ikke udfører en grundig due diligence. Due diligence indebærer en undersøgelse af e... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind