Baglæns mod mobning

3000 Helsingør

Investering

Vende mobning ryggen

Senest opdateret: 02-11-2023
Vende mobning ryggen
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 50.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Virksomheden søger kapital til

Mit navn er Nicolai Aagaard, jeg lider af tourette syndrom og ADHD.
Jeg er influencer der sætter fokus på mentalt sundhed, stress, mistrivsel, hate og mobning.

Jeg går baglæns for, at vende mobning ryggen for, at kaste lys over problemerne især på de sociale medier men også på skolerne og arbejdspladserne. Mange børn og unge såvel som voksne bliver mødt af hate og grov mobning som giver mistrivsel og stress.

De sidste 2 år hvor jeg har sat fokus på problemet, der har jeg gået det meste af Danmark rundt baglæns i 2021 med massiv mediedækning og børn og unge begyndte at følge mig som gav dem håb og inspiration om et bedre fremtid.

Jeg har gået baglæns med kendte blandt andet sanger Malte Ebert, fodboldspillere Andreas Cornelius og Christian Eriksen, Statsminister Mette Frederiksen, forsvarsminister Jakob Ellemann og mange andre.

Her i år fra April vil jeg igen gå baglæns denne gang Skandinavien i Sverige, Norge og Danmark hvor jeg vil kaste endnu mere lys over problemerne.

Jeg mangler stadig 50.000 kr til turen til udstyr, proviant, væske, nødblus, varmt tøj, og overnatningsmuligheder.
Jeg håber der er en som har lyst til og investere i mit vigtige initiativ

Mvh

Det er en god investering fordi

Børn og unge er vores fremtid. De skal trives og ikke tænke selvmord.
Jeg er selv blevet slemt mobbet da jeg var barn og ung, det gjorde jeg overvejede selvmord. Jeg manglede et håb og inspiration fra en der gjorde noget anderledes såsom gå baglæns for at vende hadet og mobning ryggen.

Lykkelige børn og unge i fremtiden er en god investering. Desværre har pædagogerne og lærerne på skolerne nærmest opgivet.

Dette er mit livsprojekt som jeg går 100 % ind i og kæmper for et bedre fremtid i skolerne, på arbejdspladserne og på de sociale medier.

Her er virksomheden i dag

Jeg vil gå Skandinavien rundt baglæns for at kaste lys over problemerne med den voldsomme hate og mobning især på de sociale medier.
Jeg har formået at skabe stor opmærksomhed på projektet ved mediedækning og gik baglæns med store navne og gået baglæns med skoler og institutioner.

Jeg ved godt jeg aldrig kan stoppe mobningen men jeg kan gøre en stor forskel ved at inspirere.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Baglæns mod mobning

3000 Helsingør

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind