Gohub IvS

København, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Airbnb for udstyrsudlejning søger investor med kapital

Airbnb for udstyrsudlejning søger investor med kapital
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 300.000 kr.
Ansatte: 6
Stiftet: 2016

Vi søger en investering på 250.000-300.000 DKK, for at nå de sidste mål i forhold til udviklingen. Vi er tre måneder fra at stå med et færdigtudviklet produkt og har behov for at skubbe udviklingen i gang så vi hurtigere kan komme i mål. Vi mangler følgende initiativer til at få succes:
- Sidste rate til udvikling af platformen. (Responsive platform, Mobile-friendly & user-testing)
- Proof of Concept v. opstart i udvalgte storbyer i Europa.

Planen for denne investering er at at komme i mål med platformen til kommerciel launch hvilket både supportere kunder der søger og booker gennem web, men også gennem en app. Derudover at få registret samlet +300 udlejningsbutikker i de udvalgte storbyer. Hvor vi derefter vil søge en større investering hos evt. en kapitalfond, til ekspandering & markedsføring af platformen.

Det er en god investering fordi

Hvis du er en investor der møder vores krav - mener vi Rentally er en fornuftig investeringscase. Brand, koncept og produktet er “born global” og vil handle på et marked med stort potentiale og mangler.
Med en udviklet platform til kommerciel launch og onboardet udlejningsbutikker, tror vi og tidligere investorer, at vi til næste seed runde kan øge vores valuation med mindst +10 mio DKK over de næste 18 måneder fra investeringen.

Derudover er vi et gennemarbejdet team med kompetencer indenfor field sales, marketing, branding, design og udvikling, der i de sidste 2 år har været søvnløse nætter, skænderier, blod, sved og tårer igennem for at finansiere projektet hertil.

Hvis du er interesseret i at vide mere om projektet vil vi fremvise markedspotentiale, forecast, simulationer af forskellige økonomiske scenarier, pitch og Powerpoint præsentation til et kommende investor møde.

Her er virksomheden i dag

Velkommen til Rentally – Din markedsplatform for udstyrsudlejning
Se vores video her: https://vimeo.com/349415129

Vi er et passioneret team der i de sidste 2 år har arbejdet hårdt på at udvikle en markedsplatform der vil disrupte markedet for udlejining af aktivitetsudstyr (Surfboard, Cykler, Scooters etc). Vi ønsker at gøre livet lettere for virksomheder der udlejer udstyr og folk som vil leje udstyr. Igennem årene har vi opbygget en stærk visuel identitet, med et genkendeligt brand i øjenhøjde med brugeren.

Produktet består af Rentally og Rentally business. Rentally er en markedsplatform hvor kunder nemt og enkelt kan se og leje udstyr online. Rentally business er en driftsplatform, bygget og skræddersyet i samarbejde med udlejningsbutikker. Her kan butikkerne både administrere bookinger fra markedsplatformen, promovere deres forretning online men også bruges som et system til at drive deres “offline” forretning.

Business Model
Det er helt gratis at oprette sig som bruger hos Rentally, både for virksomheder og kunder. Der hvor vi tjener penge er performance baseret. Vi tager ca. 10-20 procent for en booking, som service-fee, alt efter længden af udlejningen og meget mere. Dette er en simpel og mest brugte forretningsmodel på lignende platforme.

Konkurrenter
På nuværende tidspunkt findes der INGEN digitale platforme som udlejer flere forskellige udstyr på samme platform. Der findes enkelte platforme der KUN udlejer specifikke udstyr såsom scootere eller cykler. Vi ved fra flere undersøgelser at folk er tilbøjelige til at bruge én platform i stedet for flere forskellige. Vi er alene på markedet.

User scenario
Du skal med din kone og børn på sommerferie til Blokhus, og inden din rejse påbegynder, åbner du vores platform for at se hvad der kan lejes af udstyr i det pågældende område. Planlægning er essentielt hos nutidens bruger, og så kan du også se, om virksomheden har fået gode anmeldelser, sammenligne priser, finde unikke oplevelser, cykler, surfboard og meget mere.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Gohub IvS

København, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede