The Curve af 2015 ApS

2100 København Ø

Bestyrelse/rådgivning

The Curve søger advisorer til udbredelse internationalt

Senest opdateret: 02-11-2023
The Curve søger advisorer til udbredelse internationalt
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 250.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2015

Virksomheden søger kapital til

Vi søger advisorer/bestyrelse til at rådgive og hjælpe med at launch vores lead produkt PediCurve SOLAR internationalt.
Vi må erkende at vi ikke har de rette kompetencer og netværk til at løfte denne opgave.
Vi har det bedste produkt på market i dag e.g. PediCurve SOLAR - Den mest effektive, sunde, hygiejniske og eneste miljøvenlige elektriske fodfil på marked, specielt qua vores PediGlas teknologi.

PediCurve SOLAR sælges tilsvarende til vores konkurrenter: Scholl, Beuer, Philips etc. Men vi har endnu ikke deres Brand awareness og ej heller deres marketingsbudgetter!
Market for elektriske fodfile er kæmpe stort - Alene på Amazon i Tyskland sælges der i maj, juni, juli og august ca. 50.000 elektriske fodfile per måned!
På grund af PediCurve SOLAR's kvalitet og vores PediGlas teknologi, vil vi sælge mere, jo mere vi sælger...

Det er en god investering fordi

Med PediCurve SOLAR har vi lige nu det bedste produkt på marked for elektrisk fodfil - Med Scholl, der har solgt over 25 millioner devices over de sidste 10 år, står vi med en kæmpe forretningsmulighed, da Scholl har vist vejen til kunderne.
Hvis vi blot med Amazon Europa alene kan opnå 2% af salget på Amazon for elektrisk fodfil, vil vi sælge ca. 20.000 stk per år.

Dette uden Elgiganten, Power, Salling Group, Boots, Rossmann, Carrefour og selvfølgelig uden Amazon.com i US (PCS skal koste 29,95,-$ i US).

Her er virksomheden i dag

I 2022 blev vi kontaktet af Amazon Europa, som havde fundet PediCurve SOLAR på nettet via Kickstarter.com - Herefter er vi blevet Vendor Partners med Amazon Europa, som køber og sælger vores produkter i DE, UK, FR, ES, IT, SE og NL.
I denne forbindelse fik vi via netværk etableret produktion i Kina, hvor den kinesiske fabrik har investeret i projektet, ved at finansierer Plastic Mould værktøjerne (40.000,-$).
Lige nu har vi fået produceret 7.000 stk. PediCurve SOLAR, hvor de 2.000 stk allerede er solgt til Amazon og 1.300 er solgt til QVC.de (En del af verdens største TV Shop, QVC.com i USA).
Men men vi har ingen Retail tilstedeværelse i DK, NO, SE, DE, UK eller nogen af de andre lande i EU, hvilket er for dårligt, da markeds potentialet er enormt.
Jeg var i Løvens Hule i 2021, hvor en lille million mennesker så PediCurve SOLAR - Grundet vores tidligere kinesiske partner, kunne vi desværre ikke udnytte den enorme opmærksomhed vi modtog på det tidspunkt.

På grund af vores PediGlas teknologi kan PediCurve SOLAR som den eneste elektriske fodfil på marked blive certificeret som et Class I Medical Device towards Diabetic patients, hvilket åbner et kæmpe market.

Vi står lige nu med et kæmpe uudnyttet potentiale, som vi søger advisorer/partnere som kan hjælpe os med at indfri dette potential.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

The Curve af 2015 ApS

2100 København Ø

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind