SEEKNSPEAK ApS

1302 København K

Investering Bestyrelse/rådgivning

Bliv en del af rejsen: Investér i det førende Employer Branding-bureau, der revolutionerer markedet

Senest opdateret: 02-11-2023
Bliv en del af rejsen: Investér i det førende Employer Branding-bureau, der revolutionerer markedet
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 750.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2021

Virksomheden søger kapital til

Vi søger en investering, der kan hjælpe os med at accelerere vores vækst og udvide vores rækkevidde. Med din støtte vil vi kunne skalere vores forretning, tiltrække flere kunder og udvikle nye innovative løsninger.

Vi søger min. kr. 750.000 for 20% af forretningen, til at styrke vores bureauprofil, herunder udvide forretningen med nye services og cementere vores markedslederposition indenfor employer branding og recruitment marketing.

Det er en god investering fordi

I takt med den stigende udfordring ved at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft, vokser behovet for employer branding ydelser. Vi er her for at imødekomme det behov.

Vi er Danmarks og Nordens mest eftertragtede Employer Branding bureau. Vi er den eneste one-stop-shop for employer branding og har specialiseret os i at forstå kandidaters behov, skabe budskaber og content, som kandidater effektivt interagerer med for at opnå de bedste målbare resultater.

Vi er to partnere i selskabet, begge med baggrund inden for marketing, kommunikation og dyb forståelse for entreprenørskab og forretningsudvikling. Vi har også et dedikeret team af dygtige og pålidelige freelancere tilknyttet til vores leverancer. Vores mål er at opnå en omsætning på DK 10 mio. i 2025 i Danmark og derefter fordoble omsætningen årligt.

Her er virksomheden i dag

SEEKNSPEAK er en visionær virksomhed, der transformerer jobmatches ved at prioritere transparens og autenticitet. Vi hjælper virksomheder med at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft ved at kombinere HR og marketing. Vores strategier og produktion af indhold på sociale medier øger vores kunders evne til at tiltrække og fastholde medarbejdere.

Vores rådgivning og workshops, hvor vi hjælper organisationer med at definere deres "employer value proposition," er vores mest værdifulde service. Denne kerneydelse danner fundamentet for vores arbejde.

Vi har allerede hjulpet over 200 kunder inden for 21 brancher siden 2017. Vi har en stærk track record og en omsætning på MDKK 2,1 sidste år. Vores kunders tilfredshed afspejles i vores seneste Net Promoter Score (NPS) på 56.

Vær med til at forme fremtidens jobmatches baseret på transparens og autenticitet. Bliv en del af SEEKNPSPEAK's rejse og vær med til at skabe et Employer Branding bureau i verdensklasse. Sammen kan vi skab bedre arbejdspladser, forme virksomheders brandidentitet og tiltrække topkvalificeret arbejdskraft.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

SEEKNSPEAK ApS

1302 København K

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind