INNKON.EU- Innovativ viden & bygningskonstruktioner

6200 Aabenraa

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

INNKON - Skalerbar bæredygtigt bygningsrådgivning

Senest opdateret: 10-05-2024
INNKON  - Skalerbar bæredygtigt bygningsrådgivning
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 550.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2013

Virksomheden søger kapital til

INNKON.eu Konceptet er på plads og platformen på plads. Nu mangler vi bærende kræfter inden for kommunikation, SOME, salg og struktur. Konceptet er et grænseoverskridende samarbejder med tyske diplomingeniører, og danske bygningskonstruktører. Vi har kontor i Flensborg/Aabenraa hvor vi også kan råde over 12-1500 m2 lagerhaller, hvis handel med produkter tilføjes konceptet. I Tyskland består vi af en ejer, og 3 medarbejdere, som i mere som 20 år har lavet rådgivning inden for træ, stål, og beton. Arbejdsområder er derfor: hybride bygningskonstruktioner, udførelsesplanlægning cad/cam/Bim arbejder til træproduktion (CLT), Statiske beregninger, byggefysisk, byggeledelse, lydsikring og rådgivning inden for traditionelt ingeniørarbejder, uovertruffen knowhow er tilstede.
i Danmark består vi af en tidligere bygmester og projektudvikler. Bagkatalog på udførte entrepriseopgaver er på ca. +450. mio. de sidste 15 år, mellem 45-80 ansatte. massiv byggeteknisk viden og erfaringen inden udførelse af særligt "tømrertunge" projekter og udførelse/renovering.
Vi er begge praktikker, og tænker derfor som håndværker når vi rådgiver vores kunder, og dette er vores helt store force. 2x-20 års praktisk erfaring er involveret, og ikke kun en teoretisk opstået viden. VI er løsningarkitekter der snakker både håndværker og rådgiversprog, I forhold til salg, vækst, struktur og kommunikation, mangler vi et vitaminindskud (penge eller kompetencer) . Investor kan fint have haft erfaring med rådgivning før.

Det er en god investering fordi

Bæredygtighed er på alles læber, vi er klar til start - vores koncept, produktion kan udføres fra alle lokationer og er skalerbar og meget vækstvenligt. Vores massive netværk i Tyskland vil fremme, og opretholde dette postulat. Det er vores plan (02) at åbne en salgsafdeling som måske handler med: Import/Export af råhuse (+/- montage) gerne i primært træ, med tilhørende forankringer, lydsikringer - og bæredygtige byggematerialer. Derfor kan en mulig investering også komme fra et igangværende salgsfirma/agent inden for salg.

Her er virksomheden i dag

Vores hvorfor:
INNKON er et samarbejde mellem danske og tyske konstruktører og ingeniører. Sammen tager vi det bedste fra to lande, og med vores massive byggeerfaring tilfører vi vores kunders byggerier statiskdokumentation, bygbarhed og kostpris opdatering. Vi arbejder primært i fasen prækonstruktion, og udførelsen. Vi rådgiver vores bygherre som løsningsarkitekter og som praktiker, vi tænker som håndværker for vi er tidligere håndværker.

Kontoret i Flensborg oplever stadig vækst i henvendelser på rådgivningsopgaver i området omkring Flensborg, Hamborg, Lübeck, Kiel. Dette efter mund til mund princippet. Denne vækst skulle gerne fastholdes og udvides ind i Danmark.

Vores hvordan:
At bruge mere tid på udførelsesplanlægning, som erfaringsmæssigt kommer retur 1:10 er mest kendt fra Tyskland (også her er væsentlig flere ordreproducerende firmaer). I Danmark sælger vi serviceydelser og konsulenter uden ende, men stadig er byggeriet konflikternes holdeplads, med vores praktiske erfaringer, og unikke måde at tilføre viden til byggeri, er det vores vision at nedbringe dette. Gennem samarbejder, 3D planlægning og forståelse kan Europa derfor være vores handelsplatform, muligheden ligger i hvert fald lige fremme.
Byggeriet I Danmark oplever konstant overdimensionering, konflikter og ressourcespild, det er vores påstand at dette skyldes manglende planlægning, praktisk erfaring, "vi gør som plejer", samarbejder og dialog. I medier skrives der lystigt om at dette medfører overforbrug på ressourcer op mod 30-40 %, og der er kun en til at betale det er samfundet (CO²) og bygherre, som får et væsentlig dyrere byggeri. Der bruges ikke nok tid på "prækonstruktion"- som er fasen inden selv produktionen. Hænder skal og må flyttes fra det fysiske byggeri til industrien- kun ved bedre planlægning, kan der ske en større andel af dokumenteret præfabrikation, dette ville nedbringer miljøbelastning, byggetiden, byggerenter og konflikter. Kender vi ikke alle den byggeplads i byen hvor leverandørbiler kører i pendulfart og en 30-40 varebiler kører frem og tilbage hver dag. (Tit med en person. det er ikke bæredygtigt, og sund fornuft)

Vores hvem:
Vores kunder er derfor: Vi kan være underrådgiver til arkitekter/ingeniører/pensionskasser (med grøn appeal) kommuner/boligforeninger - og stat. VI arbejder inden for udbud, udførelsestegninger i 3D, bygbarhed, statik, lyssikring, byggefysik, budgetter m.fl. For den professionelle bygherre, og den udførende mester, laver vi deres udførelsestegninger og statiske beregninger, produktionstegninger til robotsave og CNC maskiner der tildanner det moderne præfabrikeret byggeri, Alle kan nu bygge både dokumenteret, og måske i ly for regnen og monterer senere på byggepladser. Innkon vil altid forsøge at udvikle nye ideer til hurtigere og bedre byggeri, altid med præaccepteret materialer.

Vores nu:
Danmark er stille opstartet med dialog med arkitekter, hvor der skønnes at tilstedeværelse også i området (Odense, Vejle, Aarhus, også grundet afstand til Tyskland) er udgangspunktet. Direktør er også flytbar mod større byer. Vi har også en mulig partner på Sjælland som vil være med i konceptet. For at få fart på konceptet har vi brug for en udadvendt salgsperson, gerne med stort netværk inden for handel, salg og bestyrelseserfaring. Kunne også være en medarbejdende bestyrelsesformand, eller silent investor, som indsætter rette person.

Er i følgende branche(r):

Cleantech energi miljø
Bygge anlæg
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

INNKON.EU- Innovativ viden & bygningskonstruktioner

6200 Aabenraa

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind