Randers C, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Bestyrelsesportal & medlemsstyring til foreninger

Bestyrelsesportal & medlemsstyring til foreninger
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2019

Vi oplever stor efterspørgsel og vil med en kapitalindsprøjtning, primært sætte fart på udviklingskræfterne.

Det er vigtigt for os med en investor, der kan bidrage aktivt i form af sparring. Vi har store planer om det internationale marked, så erfaring med at gå til nye markeder, vil være et stort plus.

Det er en god investering fordi

Et erfarent founder-team med forskellige kompetencer har skabt et relevant niche-produkt til et stort marked.

Bestyrelsen i foreninger og organisationer spilder meget tid på ineffektive arbejdsgange, spredt på en række forskellige platforme. Arbejdet håndteres ofte manuelt, og datasikkerhed er ofte ikke-eksisterende.

Unioo giver bestyrelsen færre frustrationer, et bedre bestyrelsesmiljø og derved et bedre output. Bestyrelsen bliver GDPR-sikret og compliant ift. til deres samarbejde med deres bank.

Der er et stort marked, med ca. 400.000 foreninger, alene i Skandinavien, men vi har større planer end bare Skandinavien.

De tre founders består af en backendudvikler, en UI/UX -udvikler (uddannet grafiker) og en CEO (forretningskudvikling, økonomi m.m.). Alle tre har sagt deres jobs op og er 100% dediceret til projektet. Med hånden solidt plantet på kogepladen, har alle tre founders en urokkelig tro på projektet.

Her er virksomheden i dag

Unioo [Ju-ni-ou] samler bestyrelsens arbejde i smarte arbejdsgange, effektiviserer arbejdet med møder, dagsordener, referater, dokumenter, opgaver, sponsorer, events, medlemmer, kontingent m.m. Deling af data og udskiftning af medlemmer, foregår gnidningsfrit og GDPR-sikret.

Unioo fungerer fordi det er et stykke intelligent software, som skaber sammenhæng mellem alle de discipliner der ligger indenfor bestyrelsens arbejde. Det nye består i sammenspillet mellem grundliggende bestyrelsesmoduler, samlet i ét enkelt system - nogle af dem benævnt ovenfor. Systemet virker på tværs af devices.

Vi er tre erfarne founders. Alle med tidligere startups i bagagen. Troen på projektet skyldes i høj grad, at vi dækker en bred vifte af kompetencer og interesser.

Vi har udviklet produktet gennem de sidste 12 måneder og bootstrappet indtil nu. Samtidig har vi en lang række samarbejdspartnere stående klar med tusindvis af foreninger/bestyrelser til systemet. Foreningerne vil kunne opgradere fra deres "freemium" og samarbejdspartnerne betaler opstart-fee, samt et månedligt abonnement, alt efter antallet af foreninger.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Randers C, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede