Go Dogo ApS

2800 Kongens Lyngby

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering

Go Dogo - AI-baseret aktivering og lydtræning af hunde

Senest opdateret: 08-04-2024
Go Dogo - AI-baseret aktivering og lydtræning af hunde
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 5.000.000 kr.
Ansatte: 5
Stiftet: 2018

Hvad laver virksomheden?

Go Dogo er verdensførende indenfor DeepTech PetTech og hjælper hundeejere med at holde deres hund mentalt sund og aktiveret.

Go Dogo har i samarbejde med førende adfærdsekperter i år udviklet en protokol til træning i forbindelse med lyd-angst. Som første skridt spiller hunde sig nu verden over til en højere tolerance overfor fyrværkeri.

Virksomheden søger kapital til

Der søges primært investering til vækst - internationalt salg og den næste produktionsbatch.

Det er en god investering fordi

Go Dogo er en god investering, fordi kundebasen er stor og købevillig, og fordi vi på en helt ny måde løser håndgribelige problemer for hundeejere i forbindelse med deres hunds velvære.

Hunden anses i stigende grad som et familiemedlem, og der findes omkring 900 millioner af dem i verden, hvor omkring halvdelen har en ejer. Det årlige forbrug stiger med mere end 20%, og der bruges på verdensplan i alt omkring 150 milliarder dollars på kæledyr, hvor omtrendt halvdelen er hunde.

I USA og Europa, hvor vi som udgangspunkt fokuserer vores salgsaktiviteter, er der over 125 millioner hjem med hund. Omkring 1/3 af alle hunde lider af invaliderende lydangst, og der findes ingen kur, udover træning. For den almindelige hundejer er den træning, som der skal til, tæt på umulig at gennemføre.

Go Dogo er løsningen.

Vi har i kombination med vores mentalt stimulerende spilaktiviteter, der er sikre at bruge, når hunden er alene hjemme, potentiale for at hjælpe omkring 1/3 af alle hundehjem. Og via vores medlemskabsløsninger og salg af tilbehør, er det sandsynligt, at Go Dogo bliver et dansk væksteventyr af de helt store.

Her er virksomheden i dag

Go Dogo har løbende testet produktet i markedet og var i efteråret 2022 klar med sit første bud på et produkt, som nu sælges i USA, England, EU og som test desuden i Canada.
Lydtræningsprogrammet er en vigtig del af Go Dogo’s go-to-market-strategi. Lydangst er et problem, som er let at forstå, som ikke kan ignoreres og som hundeejeren ikke føler skyld over. Så selvom Go Dogo også tilbyder mentalt stimulerende aktivering, så står det i skarp kontrast til problemet med understimulation, som hundeejeren er tilbøjelig til at ville feje ind under gulvtæppet med en følelsesmæssig blanding af dårlig samvittighed og benægtelse.
Go Dogo har solgt omkring 300 enheder, og vi forventer som minimum at 3 doble salget i 2024 og herefter over de næste 3-4 år oparbejde en kundebase på mindst 20.000 betalende kunder.
Go Dogo har omkring 30 ejere, hvor langt de fleste ejere mindre end 3%. Stifterne ejere tilsammen omkring 70%.
Flere ejere og herunder bestyrelsesformanden har omfattende erfaring med at stifte, drive og sælge successfulde virksomheder.
Teamet består af 5 dygtige mennesker, som alle har arbejdet fuld tid siden 2019.
Produktionen af hardware-komponenterne ligger i Sønderborg og alt software udvikles af Go Dogo i Futurebox i Lyngby.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Go Dogo ApS

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind