Banana Cph A/S

2400 København NV

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Plantebaserede upcycling brand søger investor

Senest opdateret: 26-11-2023
Plantebaserede upcycling brand søger investor
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 4.700.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2017

Hvad laver virksomheden?

I Banana Cph producerer vi produkter baseret på "grimme", modne, økologiske bananer. Bananer som ellers ville blive kasseret på grund af udseende eller overmodenhed. Men netop disse bananer er selve livsnerven for Banana.
De er modne, søde - og udgør den perfekte base til vores plantebaserede produkter. Som f.eks vores banankage der vandt årets produktpris i kokkekonkurrencen Sol Over Gudhjem i både 2021 og i 2023.
Bananer er en af verdens mest spildte fødevarer. Allerede i første led i værdikæden hos farmerne kasseres op til 40% alene på grund af udseende. Og i supermarkederne smides hver dag millioner af bananer ud, på grund af udseende og modenhed.
En skærende kontrast til det, verden kalder på. Og det forbrugerne kalder på.

I Banana tænker vi cirkulært, bæredygtigt og kompromisløst. Det er kernen i vores DNA. Vi producerer produkter der taler til både smagsløg og samvittighed. Indpakket i et moderne, æstetisk brand, som ræssonerer med tidens forbrugere.
Vi er nu klar til at tage de næste skridt for at vækste Banana, skabe en sund forretning og en platform, hvorfra vi kan påvirke en ung generation af bevidste forbrugere i en ny, og langt mere bæredygtig retning.
Rejsen er kun lige begyndt. Mahalo!

Virksomheden søger kapital til

Skalering international og dybere penetering nationalt.

Fokus på organisation: salg og markedsføring.

Det er en god investering fordi

Vi har en unik mulighed for international skalering med en salgspipeline af eksisterende kunder og kundedialoger til en værdi af +100 mdkk.
Vi har et unikt brand, en stærkt position i kampen mod madspild og en reel mulighed for at gøre en forskel for et bedre klima. Ikke blot i Danmark, men i hele verden. Igennem kvalitetsprodukter.

Her er virksomheden i dag

Vi sælger plantebaserede kager og konfekture produkter i Danmark, Island og Grønland. Pr.1.1.24 er vi åbne i Sverige og Holland.
Vi producerer og sælger vores kager til detail: Coop, Salling, Rema distribution og Lidl.
Vi producere og sælger vores produkter i convenince: 7-eleven DK, Circle K Dk, 7-eleven SWE, Brødcooperativet.
Vi producerer og sælger produkter til horeca segmenter i dk og i 2024 i Holland: Dagrofa, Hørkram, Dansk Cater og Bidfood.

Vi er et team bestående af Founder og ceo, Christian Cordius, COO Thomas Barton, salg Karina Bruun, administration Simone Sørensen og sociale medier Charlotte Karstoft.

Omsætning i 2022: 5.5 mdkk
Omsætning i 2023: 7 mdkk
Omsætning i 2024: 13,8 mdkk
Omsætning i 2025: 30,3 mdkk.

(Ud fra nuværende kunder og ikke nye realiseret kunder og markeder.)


Banana cph blev stiftet i 2017 og havde først omsætning i 2018. Fra 2018 var forretningsmodellen bygget på fysiske butikker i Dk. Her havde selskabet 5 butikker indtil slutningen af 2021 hvor ledelsen valgte at pivotere forretningen fra BtC til BtB efter covid-19.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Banana Cph A/S

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind