Tranbjerg J, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Webshop med stort vækstpotentiale søger kapital

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2017

Vi har selv investeret 250.000 for at bevise forretningsmodellen. Vi ønsker nu yderligere kapital til at vækste herfra.

Det er en god investering fordi

Kort fortalt driver vi en webshop der sælger elektronik. Primært indenfor smart home, som er i gigantisk vækst nu og de kommende år.

Vi sælger både fra eget lager, og dropshipper via distributører. Vi har integreret med en række af de største, og automatiseret alt. Fra eget lager sælger vi private label, og det er her der er fortjeneste. Vi har lavet et setup, hvor vi lykkedes i høj grad med at få kunderne til at foretrække vores private label. Gennem nudging online, vores markedsføring, intelligente mailflows og særlige målgruppe-tragte på facebook. Lige nu arbejder vi også med intelligent influencer marketing for at nå forbrugerne fra flere vinkler.

Vores egne varer er profileret, så der ikke er nogen sammenhæng til os, men blot optræder som et alternativ til de øvrige etablerede brands. Lige nu geninvesterer vi hele fortjenesten i markedsføring for at vækste. Vi ved at vi ved at investere i flere produkter og mere markedsføring kan vækste hurtigere, da vi har efterprøvet konceptet med et kapitalindkud på 150tkr tilbage i oktober sidste år.

Potentialet er enormt, og dem med den bedste teknologi og evnen til at tjene penge, vinder.
Vi har skabt et skalerbart setup og en omkostningsstruktur så vi kan konkurrere med de allerstørste. Vores vurdering er at mindre konkurenter er udfordret af de store, på lønsomheden. Vi agerer i markedet som om vi allerede er store.

Teknologi og markedsføring er vores stærke sider. Vi er en ejerkreds på 3 med meget stærk baggrund:
Direktør (65%): CMO % CDO i et af landets største retailkæder.
Markedsføring og tech (20%): Selvstændig konsulent indenfor samme fag.
Forretningsudvikling og produktmand (15%): CTO i et af landets største retailkæder.

Vi forventer en omsætning i dette regnskabsår som slutter 30.9 på ca. 1,4 mio. Med en investering på 1 mio, er det realistisk at omsætte for 5-6 mio. det kommende regnskabsår. Afhængig af hvornår investeringen falder.

Vi harbygget hele vores tech-stack skalerbart og med meget morderne teknologier, så vi skal ikke investere i teknologi foreløbigt, og vores nuværende platform kan sagtens drive os på den anden side af 20 mio.

Det vil dog være en fordel hvis du eller dit netværk kan bidrage med data/analyse kompetencer. Vi har data, og vi er datadrevet. Men vi mangler bedre indsigter og værktøjer hertil.

Her er virksomheden i dag

Vi har teknologien på plads, og en meget høj grad af automatisering. Vores forretningsmodel er bevist, og vi mangler nu likviditet til at vokse og tage markedsandele.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Tranbjerg J, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede